![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Bugünkü ağır işçilerimiz, Sevgili DarkYES veSevgili Nariel görev başında. Bu arada Sevilay arkadaşımızın sigarasını, buzlu cam yaparak göstermeyecek teknik donanımım olmadığı için, affına sığınarak aynen yayınlıyorum. ![]() SDC12036.jpg Sevgili Acemi Çaylak, Osman45, Volkan, Zeki Yağlı, Sarıcan birlikte oturmuşlardı. SDC12008.jpg. Sevgili Zeki Yağlı' nın dağıttığı onlarca değişik bitkiden, sedum ve Kaliforniya gelinciği dağıtılırken. SDC12021.jpg Sevgili Hozat ve Sevgili Satı Uğurtan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
agaclar.net
|
Güler akıl etmeseydi, bu konularda "tembel teneke" biri olarak 6. yıl dönümünü kutlamayı düşünmeyecektim. ![]() Forumu daha kullanılır kılmak için yapmak durumunda kaldığımız düzenlemelerin uygulayıcı yüzü olarak, oluşturduğum asık suratlı imajı biliyorum ![]() ![]() Sanal dünyanın güzel tarafı, benzer şeylere ilgi duyan ama tanışma ihtimali olmayan insanları bir araya getirmesi. Bu olanaktan sonuna kadar yararlandık ![]() Arayı çok açmadan, tekrar görüşürüz umarım... Galeri: agaclar.net 6. yıldönümü toplantısı (03.04.2010) ![]() sevilay.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
Onca yolu göze alarak, taaa Ankara'lardan gelip toplantıya katılmak her seferinde gözümde büyüttüğüm bir şey olsa da, toplantıların sonunda "iyi ki de gelmişimm..." dedirten, doğa dostlarımız, sevgili ağaçlar.net üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel bir gündü. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Direk beni buzlasaydınız. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün gerçekten güzel bir gündü. Böyle bir topluluğun üyesi olmaktan, bir kez daha onur ve mutluluk duydum. Emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Paylaşımlar için de ayrıca teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Okudum ve o enerjiyi aldım. Samimiyet, doğallık, kaç zamandır gerçekten hissettiğim paylaşım ve alçakgönüllülük. Görüntülere hepsi yansımış. Orada bugün olamayacağımı biliyordum ve öyle de oldu zaten. Sağlık olsun. Ağaçlar net" in bu güzel orgnizasyonunda emeği geçen başta sevgili malina ve Güler hanımı ve tüm üyeleri kutluyorum. Nice senelere inşalah......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
|
O Ağaca gidiyoruz
Fotoğrafları yanlışlıkla galerinin kabul etmediği kadar küçültmüşüm, üstelik orijinallerini... Bu durumda hiç olmazsa birini buraya ekliyorum. DSC09086.JPG |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Moderatör
|
Oooo, daha ne fotoğraflar gelecek. DarkYES Ankara'ya hele bir dönsün, Müjgan Yılmaz ve Nariel de bir elesin, diğer arkadaşlar da eteklerindekini bir döksünler de siz gelemeyenler biraz daha dövünün. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arkadaşlar, Istanbul'da yıldönümüne katılan ve katılamıyanlar, böyle bir grubun üyesi olan herkes ne kadar gururlansa azdır. Ben tek tek isim saymayacağım çünki bir isim unutursam üzülürüm. Bu kadar nezih bir topluluk bu gün Istanbul'da biraraya geldik.Ta ki kuruluşundan bugünki toplantıda emeği geçen herkese nekadar teşekkür etsek azdır. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
Annemin ümre yolculuğu için alışveriş yapmamız gerekiyordu... çok istememe rağmen malesef katılımım mümkün olamadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Moderatör
|
Kiraz'ın 225 numaralı mesajındaki beyaz saçlı hanım (Müjgan Hanım'ın yanındaki) sanmayın ki bizim üyemiz. Güzel topluluğumuzdan çok etkilenen emekli bir öğretmen. Afiyet olsun bol bol meyve yedi, çokça da fide aldı. Helali hoş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-10-2007
|
16.yılı da böyle birarada kutlama dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun Ağaçlar.net Uzaklarda olunca anca böyle katılınıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Güzel bir gündü ve burada sanalda tanıdığımız insanları yakından tanımak ayrıca bir başka güzeldi. Bir arkadaşın (Sarıcan) tanımlaması ile ben agaclar.net'i köy enstitülerine benzetiyorum. Herkes bütün bilgisini hiç çekincesiz paylaşıyor. Ayrıca sevgili Malina ve Güler Hanım tam beklediğim gibi tipik bir cumhuriyet kadını idiler. Herkese yürekten sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
Nice 6 yıllara Agaçlar.net. Nice teşekkürler Malina'ya ve kurucularına. Ne bir ses ne bir nefes veremedim bugünümüze. Kırgınım kendime. Ayağına taş düşen bir işcimizi kontrol için hastaneye ulaştırmak ve v.s. telaşlarımın pekçokluğu nedeniyle. Seviyorum sizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
|
Ehh... Ama ne korktum, ne korktum. Müjgan böcek kondu başına dedi, bir de kafamda oynadığını hissettim hayvanın, " hah şimdi aşağı doğru inecek herhalde" diye bastım çığlığı. Meğer, Güler hanımın bir şakasıymış. Fotoğrafı görürsünüz. ![]() Bu arada, ilk defa, bir toplantıda çekilen kurada, ben de kazandıımm. ![]() Hem de, Sayın Orhan Özbilgiç tarafından getirilen bir saksı içinde, çok güzel iki çiçek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|