![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
|
Sayın OSMAN45; Takdir edersiniz ki sizin yerinize siz söylemeden cümlenize kelime ekleme hakkım olmadığından o "sadece" yi ekleyemezdim... O sebeple de kastınızdan çok farklı bir anlam taşıyan cümlenize şaşırmıştım. Niçin değişik algıladığımın cevabını kendiniz vermişsiniz zaten, anlaşılmayacak bir durum yok bunda. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
16 kişi olmuşuz çok şaşırdım ve bir o kadarda sevindim gerçekten güzel bir toplantı olacak... Katılmayı düşünen üyelerimizden ricam bu cuma gününe kadar listeye isimlerini eklemeleridir. Çünkü cuma günü kafeye sayıyı belirteceğim.... Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Nail abi. ![]() Sevgili Sebahattin, yer konusunda değişklik varmı yoksa Cadde cafedemiyiz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Alıntı:
Saydığınız hocaların çoğunun emeği bendede var. Yad etmek üzere ,hoşçakalınız.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Balıkesir'in ilçelerinden birinde oturuyorum ama Bandırma bize epeyce uzak.Katılıp sizlerle tanışmayı çok isterdim..Bol sohbetli ve paylaşımlı bir gün olacağı kesin.Umarım bir dahaki sefere.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2007
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Haydi gayret 20 kişiyi tamamlıyalım. Duyanlar duymayanlara haber uçursun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Kafe sahipleri bu sayıyı duyunca çok şaşıracak ![]() Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
Bana pazara nöbet çıktı. Çalışacağımdan toplantı hayali suya düştü. Size iyi sohbetler ve eğlenceler. İnşallah gelecek sefere tanışma fırsatımız olur ![]() Düzenleyen Dudi : 25-12-2009 saat 08:07 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-12-2009
|
Merhaba; yeni katıldım aranıza. Ben de geliyorum beni de sayın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
1- Sebahattin Sargın 2- Engin Yüksel 3- Güler 4- Lilium 5- Mete Güney 6- Sagdil 7- kasap.94 8- Ayfer Akşit 9- Erdek 10-giz3m 11-A.Şahin 12-Zelish 13- Sındırgılı 14- Osman 45 15-Cemal.S 16-Pınarr Genç ve yeni üyemiz Pınarr hoş geldiniz, sizi tanımak ve toplantıya katılmanızdan sevinç duyarız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Yeni Üye
|
Hoş buldum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bir önerim var. Toplantıda yaklaşık 20 kişi olacağız. Sanırım birçoklarımız bir birimizi ilk defa göreceğiz. Birbirimizi daha iyi tanıyabilmemiz için. Herkesin kendine aşağıda örnekte olduğu gibi kartvizit büyüklüğünde bir yaka kartı yapmasını öneriyorum. Ne dersiniz. Sevgilerimle.. amatör hobici ENGİN YÜKSEL |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Pınar aramıza hoşgeldin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Yeni Üye
|
Hoş bulduum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2007
|
Pınar kardeş aramıza hoş geldin. Senin gibi bir peyzajcının aramızda olması bizleri çok mutlu eder. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
1- Sebahattin Sargın 2- Engin Yüksel 3- Güler 4- Lilium 5- Mete Güney 6- Sagdil 7- kasap.94 8- Ayfer Akşit 9- Erdek 10-giz3m 11-A.Şahin 12-Zelish 13- Sındırgılı 14- Osman 45 15-Cemal.S 16-Pınarr 17-köknar Ya sevgili arkadaşlar sayın köknar listeye eklenmemiş, sanırım oda geliyor Sıcacık bandırmada sıcacık güzel bir gün olacağından çok eminim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Önemli: Kafe sahibi ile yaşadığım bir aksilikten dolayı ne yazık ki toplantı yerini değiştirmek zorunda kaldım.... Yarın Yakamoz kafede olacağız. Yakamoz kafe cumhuriyet meydanında ki aşıklar köprüsünün ilerisinde İce-mar kafenin yan tarafında. Ben saat 10.30 gibi orada olacağım.... Son anda yaşan bu aksilikten ötürü hepinizden çok özür dilerim ![]() Sevgiler Düzenleyen Sebahattin Sargın : 26-12-2009 saat 15:10 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|