![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
1- Sebahattin Sargın 2- Engin Yüksel 3- Güler 4- Lilium 5- Mete Güney 6- Sagdil 7- kasap.94 8- Ayfer Akşit 9- Erdek 10-giz3m 11-A.Şahin 12-Zelish 13- Sındırgılı 14- Osman 45 15-Cemal.S Selamlar hepinize. İşte size bir divane katıldı bile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili cemal.s, sen yeter ki gel, istersen denizden istersen karadan gel, sana da şu aracı tahsis ediyorum. ![]() saturdaynight36kq2xocy8.jpg Sonradan mızıkcılık istemem, gelirken iyi bilen zarları getir, ![]() Gelemiyenler çok şey kaybedeceklerrrrr, çokkkkk. Ne mi, onu daha sonra söylerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Zeliş söz geçerken sizi evden alırız almasınada. Arabamıdır uçakmı pek çözemedim aracı. Zarlara gelince onlar dünden hazır. Mızıkçılığıda zar tutanıda hiç sevmem. Sonra kahveciden boş fincan isterim ona göre. Görürsün sen görürsün. Misafiri yenecek değilsiniz ya canım...... Anadolu divanesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Eğer sizi Oğ.......beye şikayet etmezsem. Tavlacılarla dalga geçiyor diye. ![]() İşi garantiye almak diyelim şuna. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili zeliş, seni hiç unuturmuyum,sana mor olanını tahsis ettim. 69486ai5.jpg Beğenmezsen ikinci altarnetifimiz hazır. emrine amadedir.jpg Hiç misafir yenilirmi canım, ne kadar ayıp, hatta giderken koltuğunun altına birde hediye sıkıştırarak gönderiyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Sn Osman45, Aramıza hoş geldin. Tabiiki yerimiz var.Buyrunuz... Bende eski Bandırma'lıyım. Gelinde Lİman arkasından,Demirli taştan,Aşağı istasyondan,Eski gazinolardan.Şehir gazinosunun altında sandalla gezdiğimizden.Eski tren garının önünde balık tuttuğumuzdan.eski plajda yüzdüğümüzden.Livatya sırtlarında uçurtma uçurduğumuzdan, lale bayırında lale topladığımızdan. bahsedelim...Selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Nail abi yaz olsaydı kesin 2. alternatif tercihim olacaktı. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Balıkesir toplantısı,
Sayın Sabahattin Sargın davetinizi aldım teşekkür ederim.27 aralık pazar günü Türkiye Kanarya Derneklerinin katıldığı Irk ve Güzellik yarışmasının Balıkesir' de ki bölümü yapılacağı için katılamayacağım. Katılmayı çok istiyordum nasip değilmiş, katılan arkadaşlara güzel sohbetler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
(Cumhur bey sizleride kalbimizin bir köşesinde ağırlıyabiliriz, gemi gönderdim daha ne yapayım. karadan da iki limuzin gönderiyorum) <Lilium> Sayın Lilium, Kara ve deniz tamam. Oldu olacak havadan da bir helikopter yedek te beklesin. Sizlerin toplantılarını çok seviyorum. Sizlerin duyduğu heyecanını inanın daha fazlasını ben burada hissediyorum. Kzım da soruyor. Yanımda. Baba lilium kim. Ben de dedim Zilli'nin sahibi. Haa.N.... abimi dedi. Başladı misafire zilli nin yaptıklarını anlatmaya. Gönlüm, aklım fikrim sizinle. Dilerim güzel bir toplantı olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biz koltuğumuzun altına hediyeyi yıllar önce aldık. Bir kaç yıldırda verip çoklarını uğurluyoruz sevgili LİLİYUM. ( Çok mu iddalı oldu ne es kaza birde yenilirsek olurmu olur. Boş ver ustaya yenilmiş olursun be Cemal) ZELİŞ binemeyeciğine göre hiç değilse bizlere türküsünü söylersin. Aynalımıydı neydi. Güzel olacak güzel Cumhur ağam. Zillide kim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Şaka şaka dostluklar gönüller bir olsun. Tabi ki sebo yer değiştirmeye gerek yok misafirlerimize ayıp olur, Güler abla oğuz abi de geliyor dimi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Sn,Sebahattin Sargın. Toplantı için Cadde Cafe'de rezervasyon yaptırsanız bir zahmet. Çünkü oraya pazar günleri öğrenciler(siz üzerinize alınmayın) ve gençler çok geliyor.(Her ne kadar bizimde gönlümüz gençsede). Sonra yer kosusunda sıkıntı çekmesek.Bu konudaki görüşlerini bizimle payalaşırmısın. Selamlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2007
|
Sayın Osman45, siz çok eskilerde kalmışsınız. Tanaşa'ya Perama'ya takalarla gidilen zamanlardan bahsediyorsunuz. Onları hatırlayan pek kalmadı. Ama inanın çok güzel günlerden bahsediyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Hemserimiz Basbahcivana ilettim. Oda Sindirgidaymis.Ordan gelebilrse bize katilacak. Ha bu arada Tavlami dediniz? Ustami dediniz? Buyuk Sef yani GrandMasterinizle oynamaktan zevk alacagim. Bu arada dahala araba dolmadi!!!!! Bandirmaya bir iki!!! Gerci bizimki gonderdiginiz resimlerdeki gibi ultramodern degil ama ayagimizi yerden kesiyor!!! Hadi Gari, napcaniz Ultramodern arabalari? Atlayin gari,gidek Memleketimize!!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, hafatalar öncesinden haberleri var kafe sahiplerinin. Üst katı bize ayıracaklarını belirttiler, sadece bu cuma günü kesin sayıyı belirteceğim.... O yüzden toplantıya katılmayı düşünen arkadaşlarımın en cuma gününe kadar listeye adını yazmalarını önemle rica ediyorum.... Sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizde bu anlattıklarımızdan çoğuna ermişsinizdir sanırım. |
|
![]() |