![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İzmirli Arkadaşlar, İklim olarak cennetde yaşıyorsunuz.Bazen (belki ütopik bir düşünce ama)kışları İzmir civarında yazları Istanbul civarında olmak geçiyor içimden. Deniz kıyısında ;içinde mütevazi bir evi ,küçük de olsa bitkilerle uğraşılabilecek bahçesi olan bir yer satınalmayı düşünmüyor da değilim. Tabii yöreyi bilemediğim için ancak sizlerin yardımlarıyla belki olabilir diye düşünüyorum. Denk gelirse özelime mesajlarınızı beklerim. Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun! Düzenleyen yolac : 03-01-2010 saat 20:06 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Kalambaklı'yla bugün biraz dolaştık. Bütün İzmir'lilerin yapacağı gibi ot topladık. Bonsai için biraz dere kumu ve doğal oluşmuş kompost topladık. Ben hediyemi de aldım. Günü tamamladık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
|
bu konuda katılmak isteyen olursa..öncü bir grup oluştururuz.mesela urla için toplanmak isteyenler haber veriri buradan.bir gün buluşuruz ve fotoğraflarıyla,ağaç bilgisiyle,ilçenin sorunlarıyla ilgili kısa bir broşür ya da kitapçık hazırlayabiliriz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-11-2010
|
bahar geliyor.... yeni üye ve urlada yaşayan şanslı biri olarak urla toplantılarınıza katılmak isterim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-11-2010
|
teşekkurler hoşbulduk, sanırım 2011 için yakında bir faaliyet görünmüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|