![]() |
|
![]() |
#32 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim. Yeri tarihi ve saati kesinleştirecek biri gerekli. Sonra Malina'ya rica ederiz bütün Denizli'li üyelere toplu mesaj atar. Tabi toplantı sohbet içerikli değil de site konuları çerçevesinde olacaksa, bunu da belirtmek iyi olur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
Fatih tarihi 18 eylüle bayradan sonraki hafta sonuna belirlemişmiş, bence uygundur. aksilik olmazsa orada olacağım. tarih kesinleşmişse sıra yer, saat ve konuları belirlemeye geldi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
Güler Hanım a katılıyorum tarih biran önce belirlenirse iyi olur sonra tren bileti bulmak çok zor oluyor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderatör
|
Acı bir haber..... Denizli'ye tren seferi yokmuş. TCDD yollarının tren seferlerini inceledim. Haydarpaşa-Denizli hattını bulamayınca telefon ettim. Görevli hatlarda tamirat olduğundan seferler iptal dedi. Ne zaman açılır diye sorduğumda uzun bir müddet sürer cevabını aldım. Bu durumda ya otobüsle geleceğim veya Oğuzla beraber geleceğiz. Ama lütfen tarih ve saat belirleyin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-06-2009
|
Tarih ve mekan belirtilebilirse Denizlili olarak bende katılmak isterim, |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Tarih olarak ben 18 eylül diyorum ve saat beklemiştim sizden.Bu toplantı için önderlik yapardım ancak o gün dershanem başlıyor ve saat kaçta başlayacak(sabahçı/öğleci) tam bilmiyorum.Herşey ayarlanırda bu toplantıyı kuran toplantıda olmazsa kötü bir durum çıkar ortaya benim açımdan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2007
|
![]() Sevgili arkadaşlarım gelin oylama yapalım ve artık buluşalım ne dersiniz. Sizden isteğim aşağıdaki seçeneklerden birini cevap olarak (A), (B) veya (C) şeklinde yazmanız. Çoğunluğun belirlediği tarihte herkes tohumlarıyla, aparatif yiyecek içeceği ile gelir, bende odun çaydanlığımı getirir çayımızı demleriz, otururuz, paylaşırız dost olur tanışırız. NE DERSİNİZ? SEÇENEKLER A- 11 EKİM 2010 PAZAR ÇAMLIK GİRİŞİ SAAT 14:00 B- 18 EKİM 2010 PAZAR ÇAMLIK GİRİŞİ SAAT 14:00 C- İKİ TARİHTE BENİM İÇİN UYGUN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2007
|
benim cevabım (C) |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |