![]() |
|
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
|
Cumhur yandın sen iftira olduğu kanıtlandı, şimdi bu iftiraya en büyüğümüz olarak güler abla sen bir ceza ver, biliyorum sen kıyamazsın, kıyamazsan bana görevi ver, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Ağaç Dostu
|
Nasıl keyiflenmiyelim sevgili nevsune, O güzellikler karşısında bir ara manda gibi yuvarlanasım geldi, buz gibi tertemiz kaynak suyu, günümüzde böyle suları bulmak hepey zorlaştı, bulmuşken de çocukluğumuzu yaşayalım dedim. Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
mutluluk
Merhaba Güler hanim. O kadar candan görünüyorsunuz ki, sizlerin görüntüleri beni çok mutlu etti ![]() Şu an hastanedeyim kolumda serumla, bayıldım, eşime dedim ki galiba ben iyileştim. Eşim şaşırdı birden, nasıl yani diye? Şu güzelikleri görüyormusun dedim, sanki ben ordaymış gibi o havayı içime çektim. İnşallah ben de birgün sizlerle tanışma mutluluğuna erişirim. Sizi kocaman öpüyorum ve sizden bir ricada bulunuyorum: lütfen bana düm çiçeklerinin tohumlarından, güllerin çeliğinden, soğanlardan, daha doğrusu hepisinden istiyorum. Tüm emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
Harika fotoğraflar, bayıldım. Güzel insanlar biraraya gelince işte böyle oluyor. Fotografları gördükçe tekrar keyiflendim. Ne güzel eğlenmişsiniz. ![]() Güler hanım bitane ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Her şey bir harika fotoğraflar süper bahçe cennet. Dosluklarmı sıcacık görünüyor yazılanlardan belli. Hepinizin yüreklerine sağlık. İyiki varsınız. Saygıyla.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler Forumda gezinip bilgilenirken birden güzel bir bahçeye düştüm. Düş mü dedim ? Gülerin bahçesi dediler, inanmadım,uyandım..Ama düşüm devam ediyor, güller, küpe çiçekleri, çilekler, kirazlar, sardunyalar olumsuz duygulardan arınmış, mutlu, neşeli insanlar, bu kadar mükemmel olursa her şey insan rüyada sanmaz mı kendini ? Görünen güzelliğin övgüye ihtiyacı yoktur, güzel günlerde gönlünüzce yaşayın sevdiklerinizle... saygımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Moderatör
|
Sevgili mavi ladin ( bu ayrıca en çok sevdiğim ağaçtır) ve sevgili yaylaboztaş. Teşekkür ederim. Bahçemi gezdiniz, gördünüz ama yolunuz düşerse buyrun da size bu güllü kameriyede bir çay ikram edebilme şansını bana verin. Mutlu olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
Tanışma
Belki yaşım icabı sanalla aram iyi degil.Ancak bu ortamda tanışıp daha sonra bir araya gelmek yeni dostluklar kurmak çok hoş.Sizinle son İzmir toplantısında tanıştıgımız gibi tüm sitede dostlukların gelişmesi dilegiyle. Saygı dolu sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Moderatör
|
Sevgili latif, yaşım itibariyle ben sizin ablanız sayılırım. Bakın bizler de yavaş yavaş sanala alıştık. Doğa, bitki, çiçek derken ne güzel dostluklar kurduk ve bu sanal dünyada neler başarmaya başladık. Gençler bu işe daha doğuştan başlıyorlar ama olsun, bizlerin gösterdiği aşama da az sayılmaz. Her zaman beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-11-2009
|
Güler hanım bahçeniz çok güzel görünüyor hayran oldum bahçenize. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Alıntı:
tarifini alabilirmiyim çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Bayıldım Güler hanım,bende orda olmak bahçe keyfini yaşamak çok isterdim. Yeni üye olabilirim ama istekliyim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-04-2010
|
Güler hanım resimleriniz muhteşemdi. Oturma yerlerindeki minderler çok güzeller ve keyifli gözüküyor. Size ve diğer katılımcılara bahçe, ev ve balkonlarında nice mutlu yıllllar dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|