![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-11-2008
|
Çanakkale gezisi düzenleyen ve organize eden arkadaşları canı yürekten tebrik ediyorum. Hemen hemen her sene Haziran ayında mutlaka kalabalık bir grupla gidiyorum ve her gişimde yüreğim kabarıyor,içimi hem büyük bir hüzün hemde mutluluk kaplıyor. Fotoğraf makinalarınızı ve kameralarınızı sakın unutmayın arkadaşlar!.... İlk kez gidecekler olan muhteşem bir görsellik ve ihtişamla karşılaşaksınız!... Türk olmakla gurur ve onur duyuyorum.Rabbim beni dinimden,vatanımdan,toprağımdan ve bayrağımdan ayırmasın!.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-01-2009
|
giden arkadaşlara iyi yolculuklar umarım çanakkale destanı cd si alırsınız rehberlerin anlattıklarından daha çok cd den etkilendim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Ben ve eşim özellikle 7 yaşında oğlum için bu geziye gelmek istiyoruz. Son anda bir aksilik çıkmaz ise geleceğiz. Ayrıca şimdiye kadar bir çok defa istesem de katılamamıştım etkinliklere, bu sefer ilk olacak ve ağaçlar net dostları ile daha iyi kaynaşabilmek için tercihimizi otobüs ile gelmekten yana kullanacağız. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Böyle bir dileğe canı gönülden AMİN diyorum. Allah hiç bir kimseyi dininden, vatanından, toprağından, bayrağından ve sevdiklerinden ayırmasın. Düzenleyen Cumhur Tonba : 20-03-2009 saat 17:25 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gezi, geziler |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|