![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatih.kbulut bey. Esas gayemiz o kutsal yerleri gezmek. Ahım şahım bir piknik yapmamıza gerek yok. Yanımıza konserve ton balığı, peynir, zeytin, salam vs. alarak bir öğünü kolaylıkla atlatabiliriz. Zaman kaybıda olmaz. Zannedersem üyelerimizde buna katılır. Siz Çanakkaleli arkadaşlardan beklediğimiz. Geziye nereden, nezaman, hangi güzerğahta başlıyacağımız gibi fikirlerde Lilium a yol göstermeniz. Saygılarla. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-10-2007
|
Merhabalar, Ben maalesef gelemiyorum.Benim en yoğun olacağım günler.Aklım hep oralarda olacak. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
01- İklimsiz-----------+ 02- Güler-------------+ 1 kişi özel aracı ile, konaklamalı. 03- Sebahattin sargın-+ 04- Cemo------------+ 05- Aliş--------------+ 06- Eylems ----------+1veya 2 (Ulaşım otobüsle duruma göre konaklamalı)olabilir. 07- Yücel özlem------+ 08- Günebakan-------+3 kişi 09-Cumhur-----------+ 3 kişi özel aracı ile. 10-Lilium-------------+ 4 kişi özel aracı ile. 11-Notülüs-----------+ 12-Herbaryum--------+ 13-Bahtiyar02--------+ 14-Beyaz Gece-------+ 15-Mustafakazar-----+ 16- |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
01- İklimsiz-----------+ 02- Güler-------------+ 1 kişi özel aracı ile, konaklamalı. 03- Sebahattin sargın-+ 04- Cemo------------+ konaklamalı 05- Aliş--------------+ 06- Eylems ----------+1veya 2 (Ulaşım otobüsle duruma göre konaklamalı)olabilir. 07- Yücel özlem------+ 08- Günebakan-------+3 kişi 09-Cumhur-----------+ 3 kişi özel aracı ile. 10-Lilium-------------+ 4 kişi özel aracı ile. 11-Notülüs-----------+ 12-Herbaryum--------+ 13-Bahtiyar02--------+ 14-Beyaz Gece-------+ 15-Mustafakazar-----+ |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cumhur abi günleri sayarken nisan ayını atladın galiba 67 gün var gezimize |
|