![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim yer ve tarih problemim yok. Fakat belirlemek gereken bazı hususlar var. Toplantımız yemekli mi olacak yoksa şehir dışından gelen arkadaşlarımız en azından bir kaç fidanlık mı gezmek isterler? Günler kısa ve hem sohbet edelim hem yer gezelim deme şansımız yok. Önce bunu açıklığa kavuşturalım. Sadece çay kahve içilip sohbet edilecekse yer çok. Ama yemek isteniyor ise alternatiflerimiz sınırlı. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
15 ya da 22 Şubat benim için uygun olabilir. Toplantı günü, sabah 10.00 da buluşulsa, 13-14 e kadar tanışma, sohbet faslı ve çay, kahve, yemek işlerini halletsek, o saatten sonra enazından bir,iki sera gezebilsek, iyi olur diye düşünüyorum. Enson katıldığım Bursa toplantısı, Cumalıkızık gezisi yanılmıyorsam 22.00 gibi bitmişti. Çevre illerden gelecek arkadaşların; ulaşım, yol gibi sorunlarını da gözönüne almak şartıyla bir program yapılabilir. Sn.turco, yeni Yalovalı sayılır. Diğer evsahiplerimizin, iyi bir program hazırlayacakları kanaatindeyim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Banada uygun bende katılırım ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
01- Turco 02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) |
|
|
|
![]() |
|
|