![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Kütahya Toplantısı (26 Ekim 2008)
Merhaba Arkadaşlar, Biz Kütahya’daki arkadaşlar toplanmaya karar verdik. Toplantının zamanı ve nerede yapılacağını Kütahya başlığında önceden karar verdik. Toplantımız sadece Kütahya’daki üyelere yönelik değil, tüm üyelere kapımız açıktır. Özellikle komşu illerdeki üyelerimizi de bekliyoruz. Buluşmanın saatini de (saat:20.00) gibi belirlesek nasıl olur arkadaşlar. Neler yapacağız nasıl bir toplantı olacak gibi soruların cevabını 2. toplantıda rahat, rahat vereceğim ![]() Yer için ayrıntılı bilgi: www.kutahyakonagi.com/ Düzenleyen some_at : 19-10-2008 saat 18:49 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Gelmeyi bende çok isterdim, aklım sizde kalacak. Başından beri bir toplantı yapmanızı bekliyordum ama kısmet olmadı ;( Neyse daha çok toplantı yapacağız birlikte, inşallah onlara kısmet olur.... Toplantınızın güzel geçmesi dileği ile.... Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Hüseyin bey arayıp haber vermese ne zaman öğrenebilirdim bilmiyorum, bir müddettir takip etmiyordum siteyi. Büyük bir aksilik olmazsa o gün kütahya konağında görüşürüz. 1) some_at 2) Doğal Doğa 3) Hüseyin OVAK 4) İsmail KAYMAZ bende gelebilirim. 5) Yeşillim kısmet gelebilirim 6) sasahin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Başarılar diliyorum. Unutulmaz bir tavşanlı gezimiz var. Aklıma gelmişken, Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Sevgili sebo bizim de kalbimiz sizinle. Bu bir ön toplantı olacak, daha sonra kapsamlı bir program hazırlayıp tüm dostların katılabileceği bir toplantı yapmayı düşünüyoruz. O zaman mutlaka bekliyoruz. Sayın Yücel çok teşekkür ederiz ilginize sizleride en kısa zamanda bekliyoruz efendim. Saygılar. Düzenleyen Doğal Doğa : 16-10-2008 saat 09:19 Neden: imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Dün akşam kütahya konağındaydım. Yetkili birisiyle konuştum durumu anlattım çok samimi karşıladı, gün ve saat belli olduğundan rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum. Sevgili sebo gerçekten çok üzüldüm umarım diğer toplantılara kısmet olur. Bu toplantıda diğer toplantı nasıl olacak ve nasıl yapılacak, diğer üyelere ve bize daha uygun bir saat ve zaman ayarlamayı düşünüyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim some at. Bir şey yapamadık daha. Esasen biz sana teşekkür ederiz düğmeye siz bastınız. Yarın yalova ya gidiyoruz kısmet olursa. Orada da görüşebildiğimiz arkadaşları da davet edeceğim. Belki katılmak için müsait olan olabilir. Görüşmek üzere.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
1) some_at 2) Doğal Doğa 3) Hüseyin OVAK 4) İsmail KAYMAZ bende gelebilirim. 5) Yeşillim kısmetse gelebilirim 6) sasahin Yokmu arttıran ![]() Diğer kütahyalı üyelerede ulaşılıp bu toplantıdan haberdar ettirmeli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Yalova Süs Bitkileri Fuarı toplantımıza katılan arkadaşlara sürpriz oldum. Bana sürpriz ise sayın Hüseyin Ovak ve ortağı Doğal Doğa' nın aramıza katılması oldu ![]() Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum. Gönül, Kütahya toplantısında da bulunmak istiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Keşke 22 Ekim değil de ne bileyim 24 ya da 26 Ekim olsaydı ![]() Çünkü 25 Ekimde üniversite arkadaşlarıyla Kütahya'da toplanacağız. Yine de İzmirden bir isteği olan varsa bildirsin. Getirmeye çalışırım. Bizim de 20 Ekim Pazartesi E.Ü. Botanik Bahçesi buluşmamıza katılmak isteyen varsa bekleriz. Tüm Kütahya'lı arkadaşlara sevgiler, selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatma Dündar Eğer çoğunluğa da uyarsa tarihi sizin için değiştirebiliriz. ![]() Sevgili Güler abla gönlünüze ne olur inanın, sizi herzaman bekliyoruz kütahya'ya ![]() Arkadaşlar tarihi 26 ekim olarak değiştirelim mi? Eğer cevabı erken söylerseniz rezervasyonu yaptırmam daha kolay olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-08-2008
|
26'sı pazara denk geliyor, benim için de iyi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar inceliğiniz için teşekkürler. Şartlarınızı zorlamanızı istemem. Ben öyle olsaydı ben de katılırdım demek istedim. Zaten akşam saat 20.00 olursa yine bize uymaz, çünkü ertesi gün eşim işe gidecek. Çok teşekkür ederim. Siz yine kendinize göre organize edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dundar, pazar tüm üyelere göre uygun bir vakit, keşke size de uygun olabilseydi. Bu toplantıda tanışmak kısmet olmazsa bakarsınız başka bir yerde başka bir toplantıda olur. Biz bir aileyiz her zaman hep beraberiz. Toplantının pazar günü olduğundan haberdar olan üyeler bana mesaj atarlarsa çok sevineceğim. Haberi olanlar: 1) Yeşillim 2)doğal doğa 3) ismail kaymaz Sasahin , Hüseyin ovak eğer toplantının değiştiğini öğrendiyseniz beni haberdar edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Toplnatı listesini tekrar yazabiliriz o zaman 1. Some at 2. İsmail Kaymaz 3. Yeşilim 4. Saşahin 5. Doğal Doğa 6. Hüseyin OVAK sanırım unuttuğum yoktur. Yakın illerden de katılabilecek olan olursa onlara davetimizi bir kez daha tekrar edelim. Tüm dostları bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler sayın Şahin, Toplantıya iş arkadaşlarımıda davet ettim. İki arkadaşım gelmeyi seve seve kabul etti. Umarım yeni doğa dostlarımız olurlar. 1. Some at( Atilla Bülbül ) 2. İsmail Kaymaz 3. Yeşilim 4. Saşahin 5. Doğal Doğa 6. Hüseyin OVAK 7. Özkan erken (iki kişi gelecekler) Düzenleyen some_at : 23-10-2008 saat 20:08 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Çok iyi olur some at doğa dostlarının artması en büyük temennimiz. Teşekkür ederiz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Şimdilik toplantıya geleceklerin listesi 1. Some at( Atilla Bülbül ) 2. İsmail Kaymaz 3. Yeşilim ve eşi 4. Saşahin 5. Doğal Doğa 6. Hüseyin OVAK 7. Özkan erken (iki kişi gelecekler) 8. Kenan Ilgat (kısmetse gelirim) Rezervasyon yapıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Harika çok güzel bir liste inşallah daha da artacak. Sebo nun kulakları çınlasın. Neredeyse bursa toplantısına yaklaşıyoruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
1. Some at( Atilla Bülbül ) 2. İsmail Kaymaz 3. Yeşilim ve eşi 4. Saşahin 5. Doğal Doğa 6. Hüseyin OVAK 7. Özkan erken (iki kişi gelecekler) 8. Kenan Ilgat (kısmetse gelirim) 9. Betül hanım ve eşi sinan bey de büyük ihtimalle katılacaklar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|