![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Evet, bilet almaya gerek kalmıyor. Bu şekilde giriş ücretsiz. Formda doldurmanız gereken kısım ad soyad. Gerisinede mantıklı bir şeyler yazdığınız sürece sorun olmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Bu gün fuar alanında stant açacak bir arkadaşımla telefonla görüştüm. Bayramlaştık ve açacağı sıtandında önceki yıl olduğu gibi sınırlı sayıdada olsa yetiştirdiğimiz bitkilerden bizde sergileyeceğiz. Bir aksilik olmazsa eşim ile birlikte fuar süresince orda olacağız. Böylece gelen arkadaşlarımızı ağırlayacağımız bir yerimiz olacak gibi gözüküyor. Hepinizi bekliyoruz. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2007
|
Yalova süs bitkileri ihtisas fuarı
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. 15-19 ekimde YALOVA SÜS BİTKİLERİ İHTİSAS FUARI varmış. Bu fuar herkese açık mı? Fuarda bitki satışı yapılıyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-01-2008
|
Fuar Davetiyesi
Değerli Arkadaşlarımız, Andre Briant Firması 1963 yılından beri tüm süs bitkilerinin fidelerini üreten bir firmadır. Aşı, Çelik, Doku Kültürü ve Tohumdan üretim yöntemleri ile çok çeşitli türlerde yılda 20 milyon bitki fidesini 400 hektarlık tesislerinde profesyoneller için üretir. Laboratuarlarında denemeler yaparak her yıl yeni varyete ve türler geliştirir. Türkiye’de de 2 yıllık çalışma sonucu; fidancılar, yurtdışından büyük fidanlar ithal etmek yerine; bu fidanların küçük fidelerini alıp alanlarında yetiştirmeye başlamışlardır. Her yıl yeni arazilerde fidan yetiştiriciliğine devam etmektedirler. Firmamız bu yıl satış müdürü Alain OBRIOT ve Numune bitkileri ile YALOVA SÜS BİTKİLERİ İHTİSAS FUARI’a katılacaktır. Sizleri de ürünlerimizi görmek ve tanışmak amacıyla hemen girişteki fuar standımıza davet ediyoruz. Davetiyenizi ücretsiz olarak aşağıdaki adresten temin edebilirsiniz. Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı Tarih: 15–19 Ekim 2008 Yer: Yalova Fuarı-Yalova Andre Briant JP adına; Yusuf Evren DOĞAN Peyzaj Mimarı +90 546 833 9009 http://www.andre-briant.fr/ Fide Listesine Buradan Ulaşabilirsiniz Türkiye Acentası: DOĞA Peyzaj Gıda Tarımsal Ür.Uyg.İth.İhr.İnş.Taah.Ltd.Şti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Fuarda bitki satışı yapılıyor mu? Yoksa sadece sergileniyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kaju ! Bizim bir yıl katılma şansımız oldu. Bu yılki uygulamayayı bilmiyorum. Geçen yılkinde satış yapılıyordu. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Son soru ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bekleriz efendim özel davetlimsiniz. Buyrun. Yalova o kadarda uzak değil fırsatı değerlendirin derim. Hatta Bursadaki tarım fuarınada bir iki arkadaş araba ile gidip dönmeyi düşünüyoruz orayıda gezmiş olurdunuz diye düşündüm bir an. Tabii karar sizin. Sevgili kaju ! Daha önce geldinizmi bilmiyorum. Fuar yine Orman işletmenin yanına kurulacak diye biliyorum. Atatürk alberatumun duvarının karşısındaki alan. Hoş orda Alberatumda kalmadı ya neyse. Veya şöyle tarif etsek daha iyi olur. Yalova Öğretmen evine giderken yolun deniz tarafı değil kara tarafı. Fatih caddesi sonunda bir alan. Umarım faydalı olmuşumdur. Saygıyla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Yani TİGEM alanına doğru değilmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Pendik Yalova Feribotundan inince karşısında pazar yeri var, sola Bursaya giden bir yol var ve sağa giden yol Şehir merkezine çıkıyor. Bir de Bursa yoluna ayrılmadan Çiftlikköye giden yol var Ben Yalovayı bu kadar biliyorum. ![]() Fuar bu yollar üzerinde ise bulabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Feribottan inince önünüzde dolmuşları göreceksiniz böyle böyle ben fuara gideceğim diye onlar sizi en yakın yere yani Fetih caddesinin sonundaki Tigem e kadar götürecekler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Davetiniz için sonsuz teşekkürler, gönül isterdi hemde çok, ama pekde mümkün görünmüyor. Sizler o güzellikleri benim içinde seyredin, şimdilik bununla idare ederim. Seneye İstanbul'a geldiğimde belkide kaçıveririm güzelim Yalova'ya. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
YALOVA DAKİ DOSTLARA BİR ÖNERİ : Mucip dostumuz için fuar günü bir anı defteri açsak nasıl olur acaba? Uygun olurmu?Sanırım Cemal de bir stand açacaktı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Leventoğlu inan çok güzel bir öneri. Hazır eşim ve ben orada olacağız. En azından anısını yaşatırız. Başka ne yapabiliriz diye düşünüyorum şu an. Ben defteri ayarlarım. Olmassa sizi telefonla arar yardım alırım. Eşim ve ben bir dostumuzun anısına hizmet etmekten onur duyarız. Saygıyla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cemal, Sansar ailesinin bu konuda hassasiyet göstereceğine inandığım için yanılmamışım. Bir aksilik olmazsa bende gelmeye çalışacağım fuara ve hakikaten bunu gerçekleştirelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar ! Güler hanım bu harika haber. Bekleriz. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-10-2008
|
bır aksılık olmazsa oaradayım ıns |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
İlk açıldığı gün ziyaret edecek arkadaşlar fuarda değişik bitkiler olup olmadığını, satış yapılıp yapılmadığını, fiyatların aşırı pahallı mı ucuz mu olduğunu bize rapor etse süper olur. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Forumda imlaya çok dikkat ediyoruz. Bu konuda sizden de aynı özeni bekliyoruz. ıns, ***, asl *** gibi kısaltmalar kesinlikle kullanmıyoruz ve kullanılmasına izin vermiyoruz. Sizin de aynı özeni göstereceğinize inanıyoruz. Forumda, Türkçenin doğru kullanımı hakkındabaşlığını okumanızı rica ediyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Geleceğiz geleceğiz bizde geleceğiz Cumartesi Pazar büyük ihtimalle...Cemal abi buluşma merkezi sen olacaksın büyük ihitimalle, Allah kolaylık versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygıyla. |
|
![]() |
![]() ![]() |