![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
15-19 Ekim 2008 Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı
Yalova'da Her yıl düzenlenen Süs Bitkileri İhtisas Fuarı 15-19 Ekim 2008 Tarihinde gerçekleşecektir. Tanıtım Kataloğuna http://www.yalovaflowerfair.com/index.html linkinden ulaşabilirsiniz. Arkadaşlar,üyesi olduğum Fidan İstanbul firmasından gelen mesajdır. Benim katılmam çok zor ihtimal.Yakın olup da ilgilenecek arkadaşların dikkatine.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Online davetiye için http://www.yalovaflowerfair.com/online_davetiye.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Temmuz ayında ilan asmışlardı fuar alanına. Yalova'lı üreticiler emin değildi fuarın gerçekleşeceğinden. Tarihine de sevgi gösterisi ile yaklaşmadılar. Nisan ayı onlar için daha uygun oluyormuş. Ama ters birşey olmazsa kesinlikle gideceğim bu sene fuara. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sebo ben sana katılırım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Cemo süper olur..Aynı hafta sonu Batı Karadeniz gezisi var. Nasıl ortalarız dersin?Hafta arası mı yapalım? Ben ders çıkışı geçebilirim Kartal'dan Yalova'ya..Sebo bize eşlik etmek ister mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Tamam Sebo..O zaman senden haber bekleyelim mi? Aynı hafta sonu Karadeniz gezisi de var..Ayarlarsak harika olur.. Düzenleyen Günüm : 25-09-2008 saat 19:23 Neden: Yön hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Yalovada yaşayan birisi olarak şu anda çok utandım. Ama olsun haberin eskisi yenisi olmaz. Burdan söz veriyorum bende sizleri Yalovada krallar gibi ağırlamaya çalışırım. Ah Sebo ah ! insan bir telefonla veya özelden haber vermezmi. Lonicera teşekkürler bizim yapacağımızı siz yapmışsınız sağ olun var olun. Bu İzmir cennetine ve yaşayanlarına hep hayran olmuşumdur. Sağ olun. Tüm ağaçlar net ailesi davetlidir. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, bize cuma uyar ancak. Akabinde Safranbolu toplantımız var. Cuma biz Yalova'ya gelelim. Akşam, bize katılmak isteyen arkadaşlarla, Ereğli'ye dönelim.(benim misafirim olun) C.tesi sabah erkenden Amasra'ya geçelim. Amasra da, bir gece öğretmenevinde konaklayalım. Pazar sabah Safranbolu'ya geçelim. Toplantıya katlılalım derim ben. Ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Kaybettik...
|
Yalova ve Safranbolu gezileri çakışıyor sayın eylems, farkındamısınız? Safranbolu gezisinin yoğunluğu karşısında ben Yalova ya gelme taraftarıyım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Firma iştigal bölümüne agaclar yazdım ben. Hem firma isimi hem iştigali. Artık ne soruyorlarsa. Bu formu doldurtuktan sonra kapıda isim söylemek yeterli oluyor. Alınan profesyonel ziyaretçi kartı tüm fuar süresince geçerli. İstediğiniz kadar girip çıkabilirsiniz. Bilet kapıda kesiliyor ve sadece o gün için geçerli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi o sayfayı açtım yalnız burada görevi yazıyor. ![]() Düzenleyen eylems : 30-09-2008 saat 18:02 Neden: ek bilgi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Ben şimdilik on line davetiye müracaatımı yaptım. O günlerde bir aksilik olmazsa geleceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|