agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-calismalari/)
-   -   agaclar.net E-Dergi / Yorumlar (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-calismalari/2855.htm)

Hakan KINACI 02-08-2007 09:46

Emeği geçen tüm arkadaşlara can-ı gönülden teşekkür ediyorum.
Harika bir dergi olmuş (gerçi tüm sayıları muhteşem)
Saygılar,

sakagun 02-08-2007 09:51

Harika bir dergi. Özellikle sebzelerden tohum alma konusu çok hoşuma gitti. İşime yarayacak.

MSaygin 02-08-2007 10:41

Emeği geçen herkesi kutluyorum, elinize, aklınıza sağlık :)

nat22 02-08-2007 18:32

Derginin ağustos sayısında emeği geçen herkese teşekkürler

Sebahattin Sargın 31-08-2007 10:30

Dergimizin eylül sayısı her zaman ki gibi çok güzel olmuş. Çok güzel yazılar var emeği geçen herkezi tebrik ederim. Sevgili malina röpörtajımda hazırladığınız kapak için teşekkür ederim( Çok çirkin çıkmışım, aslında siz beni görmek istiyosanız galerideki Bursa Toplantıları başlığına bakın ;) ).

papatyam 31-08-2007 10:34

Dergi çok güzel olmuş ellerinize sağlık,
Sebocuğum ne çirkini canım ya seni bilen biliyor boşversene :) ama sebo yazısını çok beğendim :)))

Sebahattin Sargın 31-08-2007 10:48

Papatyam teşekkür ederim, iyi moral oldu bana bu ;). Kapak benimde çok hoşuma gitti, teşekkür ederim Sevgili Malinaya....

Oğuzhan 31-08-2007 12:26

Derginin Eylül sayısında emeği geçen herkese teşekkürler..Çok güzel olmuş..:)

Fatma E. 31-08-2007 12:42

Eylül sayısı süper. Herkese teşekkürler.

nartsawa 31-08-2007 13:05

Eylül sayısında özellikle çok güzel bir yazı var. Tüm emek sabiplerinin eline sağlık.
Isparta Eğirdir de özellikle ardıç ağaçlarının fidanlık ortamında üretimi konusunda gerçekleştirdikleri çalışmalarla son zamanlara kadar imkansız sanılan **** ilgisizlikten öyleymiş gibi sandırılan bir durumu ortadan kaldıran ekibe ve sayın Hazin Cemal Gültekin beye sonsuz teşekkürler.

Metin Y. 31-08-2007 15:05

Kapak muhteşem, içerik zengin ve akıcı...Emeği geçen herkesi kutlar; önemli bir boşluğu dolduran agaclar.net dergisini günün birinde basılmış haliyle de okumayı dilerim.
Jasmin Levy seçimi tam isabet...

nevsune 31-08-2007 18:51

Okuması için gönderdiğim arkadaşlarımdan birisi, yorumunu iletmemi istedi.

"Her bakımdan süper bir dergi. Okumaları için dostlarıma gönderdim. Bilgilendirmelerde; herkesin, konusunda uzman olduğu öylesine belli ki. Fotoğraflar , düzenleme gerçekten çok güzel. Kapaktaki fotoğraf, benim çekmeyi her zaman hayal ettiğim ama bir türlü yakalayamadığım bir enstantane. Ali Hassan Ali'nin yaptığı çalışma, tek kelimeyle muhteşem. Lütfen benim adıma herkesi ve özellikle Vildan Özfenerci'yi kutla"

zenfree 01-09-2007 23:47

Yine dolu dolu bir dergi olmuş. Dergi çalışanlarına teşekkürler.

Ve kesinlikle bu dergiyi basılı olarak görmek istiyorum. Gidip köşedeki büfeden almak istiyorum. :) Ya da abone olurum eve gelir. :)))

cemal.S 02-09-2007 01:24

Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık. Çok ama çok teşekkürler.

Sercanoral 02-09-2007 10:37

Gerçekten dergimiz harika olmuş. Sevgili Cemal abiminde dediği gibi emeği geçen herkesin yüreğine sağlık...

kumruacaroglu 04-09-2007 17:10

dergiyi arsivleme istiyorum

Hemen cevap vereyim, derginin her sayisi ayrica okumaya doyamadigim haberlerle dolu. Bilgisayarima indirip arsivlemek isterdim ama neyse ki sitede arsivleniyor ( nolur nolur ve sakin o arsivi iptal etmeyin e mi?) icim iyimserlik doluyor. Bir de ben su anda doga ile ilgili bir oyku uzerinde calisiyorum. O kadar ilham aliyorum ki anlatamam. BU SİTEYE DE DERGİSİNE DE BA-YI-LI-YO-RUM! Bir de kendi siteme linkiniz koydum ama henuz domain alamadigim icin su adreste:
http://www.geocities.com/kumruacaroglu/
Hepinize sevgiler ;)

sabah 04-09-2007 18:03

Derginin içeriği çok zengin olmuş*. Yazısı olan ve emeği geçen herkese teşekkürler.

İlgim olmadığı halde Zeytincilik yazısını, çok hukukidir atlarım diye düşündüğüm Anayasal ve yasal baltalar yazısını zevkle okudum.

Hitit'lere ilişkin yazı, sanatta ayçiçekleri de sürpriz tatlılar oldu.

Yazıların adlarını tek tek yazmazsam olmaz gibi geliyor ama uzatmamak için kısaca tüm yazıları ilgiyle okuduğumu, gelecek sayıyı merakla beklediğimi söyleyeyim.

*Derginin önceki sayılarını da ilgi çekici bulmuş, ancak fırsat bulup yazamamıştım.
** Ben de basılı kopyayı elime almayı tercih ederdim.

habibe 05-09-2007 11:32

Dergi de emeği geçen her arkadaşımızın gönlüne eline sağlık.
Bu dergilerin her biri altın değerinde.

Derya Özen 13-09-2007 14:28

Ağaçlar net dergiyi, ancak okuyabildim. Yine ilgimi çeken konular beni yazılanları tekrar tekrar okumaya itti!

Hitiler her zaman ilgimi çekmiştir ve yazılanlar gibi onlarla armızda bir bağ olduğuna inanıyorum.
Çiğdem pilavı köyümüzde en çok Emine Teyze tarafından yapılırdı!..
Birde köyümüze çok yakın bir yerde bulunan Hititlerden kalma kale harabesi beni onlara çeker.
Rüzgarın sesi "Ney" çok güzel anlatılmış, fondaki müzik ise çok dingin... Ali Cem Ersin'e bize ney'i anlattığı, Kudsi Ergüner'e ise eşsiz müzik için teşekkürler.

Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Mine Pakkaner 01-10-2007 12:47

Bu gidişin sonu basılı dergi olacak, ekim sayısı öyle güzel olmuş ki, sayfaların tasarımı da müthiş. Tasarımı yapan Malina başta tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Sahi siz daha okumadınız mı?
http://www.agaclar.net/dergi/ekim07.html

papatyam 01-10-2007 12:55

Mine Hanım,
evet dergi her zamanki gibi harika, Selluka yı öyle güzel anlatmışsınız ki o günlerdeki heyecanı yaşadım :)
ellerinize sağlık.

Faruk Naycı 01-10-2007 15:23

Yine çok güzel bir dergi olmuş. Yazılarıyla, fotoğraflarıyla ve teknik katkılariyla dergiye emek verenleri tebrik ederim.

Vildan Sönmez 01-10-2007 15:33

Emeği geçen herkesin eline sağlık.Keşke basılsa da,dokunabilsek.

zenfree 02-10-2007 00:08

Emeği geçen herkese teşekkürler. Ben de dergiyi basılı olarak okumak istiyorum.:))

Mahmut Leventoğlu 02-10-2007 00:38

Herkese yürek dolusu sevgiler ,emeği geçen herkesin büyük küçük ellerinden hasret ve sevgi ile öperim iyiki varsınız dostlar.

habibe 02-10-2007 09:43

Sizler emek vererek değerli mesailerinizi harcayıp hazırladığınız bu güzelim dergileri, bizler de bir solukta hevesle okuyor tüketiyoruz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır elbette. Emeğinizin ve değerinizin her öğrenilen ve öğretilen bilginin içerisinde sizlere haz olarak geri dönmesi tek güzel ve anlamlı yanı bu olsa gerek.
Üretmenin , öğretmenin kutsallığı tartışılamaz.
Sevgi ve Saygılarımla.

Derya Özen 02-10-2007 11:56

Emeği geçen herkese teşekkürler. Güzel bir dergi olmuş. En merak ettiğim, Yücel Bey'in yazısı idi, tam düşündüğüm gibi olmuş. Birde kendi yazım... Bizim vişnelerde ünlü artık :)

Oğuzhan 02-10-2007 12:14

Hepiniz yine döktürmüşsünüz.Yüreğinize sağlık.:)

nat22 02-10-2007 18:02

E-Derginin ekim sayısı da mükemmel olmuş.Emeği geçen herkesi kutluyorum.

Sevelim 03-10-2007 00:27

Mine hanım, bir çiçeğin öyküsü bu kadar akıcı bir dille anlatılır, yazıları okurken güzelim fotoğraflar da o anlatıma eşlik ederse ortaya -doğal olarak- SELLUKA çiçeğine aşık olan binlerce insan çıkar. Selluka bitkisini hiç görmedim. Bu site sayesinde tanıdım ama dergide yazdıklarınızı okuyunca -okuyan herkesin benimle hemfikir olduğuna eminim- büyük bir tutku ile benim balkonumda da bir selluka olmalı derken yakaladım kendimi.

Dergiye emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sizleri çok seviyorum.

Penelophe 08-10-2007 13:14

Bu ayki dergi çok güzeldi.:)
Bütün konular çok akıcıydı.
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Özellikle Mine hanımın, 'Selluka Macerası' başlıklı yazısını çok beğendim. Fotoğraflarımın yayınlanması da beni ayrıca mutlu etti.:)

Mehmet Eskizara 11-10-2007 12:23

E - Dergi

Dergiyi her ay dikkatle ve beğenerek takip ettiğimibelirtmeliyim.Katkıda

bulunan tüm arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunuyorum.Ellerinize ve yüreği_

nize sağlık.Yeni sayılarda buluşmak dileğiyle , saygı ve sevgilerimle.

Derya Özen 17-10-2007 14:35

Dergimizin son sayısında bir sorun var sanırım ya da benim benim bilgisayarımda! Daha önce okumadığım sayfaları okumak için tıkladığımda sayfa 117-132 arasında takılı kalıyor.

Birde Nisan sayısında ismim Derya Yılmaz diye görünüyor :)

Chewbacca 17-10-2007 17:18

Tamam, ilgileniyorum :)

Ve hatta ilgilendim bile...

Lüften bir kez daha kontrol edermisiniz...

Meydana gelen aksaklık yüzünden özür dilerim...

Derya Özen 18-10-2007 08:18

Teşekkürler :)

şükran ünal 24-10-2007 13:37

Derginin Kasım sayısı çok ama çok anlamlı olmuş. Kırık gülün bulunduğu sayfayı bende servisimizdeki panoya astım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim...

papatyam 24-10-2007 14:19

En anlamlı sayı (KASIM SAYISI) emeği geçenlere sonusuz teşekkürler.

SÖZ KONUSU VATAN'SA GERİSİ TEFERRUATTIR

selenn 24-10-2007 14:30

Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. hepimizin dili, kalemi olmuşsunuz. Vatanımız uğruna şehit düşen tüm askerlerimizin ailelerine sabır diliyorum. Bu vatan hepimizin , sonuna kadar sahip çıkıyoruz.

Hakan KINACI 24-10-2007 14:43

Tek kelime ile muhteşem olmuş. Sn.Selenn'in de dediği gibi Ağaçlar net hepimizin dili ve kalemi olmuş.
Saygılar,

hoyadag 24-10-2007 15:03

Dergimizin bu sayısı içerik itibariyle çok çok farklı ve anlamlı olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025