![]() |
Sevgili ağaç severler, 6 Mayıs pazar günü Sarıkoz da dikim var. Site halkına duyurulur. :D
|
Ayrıca bu fidanların dikimiyle ilgili, konuya vakıf olan arkadaşlarımızdan bilgi desteği rica ediyorum. Dikim sırasında fidanlar için toprağa su vermelimiyiz.? Fidanlar çam **** ardıç. Ben görmediğim ve çok da anlamadığım için bilmiyorum. Fakat yaz kış yeşil kaldığı, su götürmez bir gerçek :D
|
Arkadaşlar bende pazar günü ağaç dikmeye geleceğim
|
Gilaboru hoş geldin sefa geldin. Köyde Hıdırellez etkinliğimizde var. Ve sanıyorum bu kez daha kalabalık bir Ağaçlar net grubu orada olacağız. :p
|
Kolay gelsin, Allah yardımcınız olsun ve iyi eğlenceler dilerim :))
|
Sarıkoz'a gelmeyi planlayan arkadaşlarımızın isimleri.
- Tunç Kutlu ve Tansel Kutlu? ihtimal - Uzaytek - Hasan Lalezar - Esraerin ve bir arkadaşı - Yücel Özlem ? Bir ihtimal - Gilaboru - Damla - İpek Boşgelmez |
Ben geliyorum istanbul işini gelecek haftaya erteledim. Ayın beşinde de bir arkadaşımın düğünü var. Böyle olunca ertelemek iyi olacak gibi geldi.
Hem geçen sefer çokça malzeme çıkmıştı. tahminen bu gezi sonrası çıkan malzemeler de beni bir 3 hafta idare edecektir :D |
Güzel liste kalabalıklaşıyor.
|
ulaşım nasıl olacak, nerede, kaçta buluşulacak?
yaya olarak? :) |
Sevgili Sarıkoz yolcuları, eğer arabanız yoksa siz Çubuk' a kadar gelin, ben sizi köye götürürüm. Mesela saat 10:00 da Çubuk'ta toplanabiliriz. Oradan köye ulaşımı ben hallederim.
|
Derya, Ulaşım konusunda bize bir imkan sunmuşsun. Teşekkür ederiz. Ankara-Çubuk ulaşımı konusunda da bilgi verseydin daha bir ikrama geçecekti. Bildiğim kadarı ile havayolu, deniz ve demiryolu ulaşımı yok. Ama otobüs ve dolmuş ulaşımı nasıl? Nerden kalkarlar? Hangi saatlerde hareket edilir. Sefer sıklığı nedir? Sen Sarıkozlu değil misin diye sorup beni mahçup etmeden:o
Daha önce birlikte hareket imkanımız olmuş ve birinde bir diğerinde de iki otmobille köye kadar gitmiştik. Sanırım haberleşmek suretiyle yine aynı yöntem uygulanabilir. Bu konuyu ancak cumartesi günü netleştiriyoruz. Sevgiler. |
Çubuk'a dolmuş seferi yoktur. Sadece otobüs var. Otobüsler Bentderesi'nden kalkar sırası ile, Dışkapı, Aydınlıkevler, Hasköy, Şenyurt dan geçerek Çubuk'a gider. Otobüs sefer sayısı her 4 dakikada 1 dir. Burdan anladığım kadarıyla Yücel Bey de geliyor :p Otobüsler de bilet ya da kart kullanılmıyor. Paraları muavin topluyor.
|
Derya, gönlüm elbette gelmekten yana. Bunu başarabilmek için çalışıyorum.
Çubuk'a büyükşehir belediyesinin otobüsleri mi çalışıyor? |
Malesef hayır. Çubuk belediyesine ait otobüsler çalışıyor.
|
Keşke bende gelebilseydim. Size iyi eğlenceler ve başarılar..
|
Arkadaşlar Kahve de ve Ankara başlığı altında da duyurdum. Köydeki fidanlar dikilmiş. Siz hala benim davetlimsiniz. Bu sefer köyde dikim yapmasak da, bol bol gezeriz. :p
|
Ben bu kez gelemiyorum Derya'cım. Köye gelmek için kullandığımız arabamızı dün sattık. Otobüslerle de uğraşmak istemiyorum. Başka bir zamana umarım... Size iyi eğlenceler. :)
|
:( Ama 1 Temmuz da geleceksiniz demi?
|
Alıntı:
|
Sabah oğlanın okulunda bir toplantı var.
Eğer erken kaçabilirsem ve araba bulabilirsem gelmeyi planlıyorum.. |
Gelecek arkadaşlar la konuşsak çok iyi olacak. Yarın kimseyi arkamız da bırakmak istemem. Nasıl gideceğimizi de konuşalım.
|
agac dikimi yapilmayacak ise ben de affiniza siginarak senlige kacayim bari
http://senlik.linux.org.tr/2007/ zamanlama iste :) |
1 Eklenti(ler)
Sarıkoz'a bu kez daha kalabalık gidecekmişiz gibi başladık. Sonra bir sıra aksilikler başgösterdi. Fidanlar da dikilmiş olunca iş iyice tavsadı. Ama bu önemli günde köyümüzde bulunmalıydık. Tunç, Dark, Tansel ve ben köyün girişinde Özen ailesine yetiştik. Keyfli bir gün geçirdik. Selamlar ve iyi haberler getirdik.
Baba oğul (Tunç ve Tansel Kutlu) Eklenti 10270 Keyflerine diyecek yok. |
Okuntu
1 Eklenti(ler)
Duyduk duymadık demeyin. Düğünümüz Var.
Eklenti 10271 Sevgili Dilek, Sevgili Erdem, şimdiden mutluluklar diliyoruz. |
1 Eklenti(ler)
Özen Ailesi toplu halde şenlik yerinde (ön planda) bana poz verdiler.
Hasta olan Anneanne (ön sıra, ortada) aylar sonra ayağa kalktı. Ne güzel şenliğe bile geldi. Pek mutlu ve gururlu. Hayata bağlı, iyilik dolu. Eşi Çavuş Dayı da pek mutlu görünüyor. Eklenti 10272 Derya, Çavuş Dayının (dede) dizine doğru keyfle yaslanmış. Damla son anda yetişip, Annesinin yanına, kenara ilişmiş. Dernek Başkanımız Orhan Bey de tüm ailenin Ve tabii köylülerimizin sağlık ve esenlik içinde bir arada olmasından mutlu. |
Güzel bir gündü. Çok eğlendim. Yorulamadım :)
Sarıkoz'lulara bir kez daha teşekkür ederim. Bu bozkırın ortasında hem yeşil he de cıvıl cıvıl bir yer ;) |
Dün, kıymetli saatlerini bize ayıran arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Gerçektende tadına doyulmaz bir gün yaşadık. Tekrarlarını beklerim. :p
|
Çok güzel görünüyorsunuz, her zamanki gibi.. :)
Dün aslında ben de aranızdaydım, orada olmasam da...;) Sevginiz kalbimizde, selamınız başımız üstünde. |
Alıntı:
|
çok imrendim bir sonraki organizasyonda ben de olmak isterim...
|
5 Eklenti(ler)
Sabah oğlan okulda işini erken bitirip, kahvaltıyı da erken yapınca yapacak pek bir iş kalmamıştı, Tam o sırada Yücel abi aradı "hadi" dedi... çıktık yola...
Yolda "sevgi çiçeği" ararken ikince defa kaybolan Dark'ı gördük... Eklenti 10278 Ben "abi almayalım o çok yiyor bize bişi kalmıyor" dememe rağmen Yücel abi dark'ı da arabaya aldı... Tam gaz Sarıkoz... Kutlamalardan bir kare... Eklenti 10280 Kutlamalar sırasında "mıhtar emmi" ve yeni motor'u takıldı gözümüze... En baş köşedeydi motor... Eklenti 10279 Kutlamalar biterken, bir önceki gezi sırasında Derya'nın söz verdiği gezi başladı bizim için, Eklenti 10281 Eklenti 10282 Siz Dark'ın yorulmadım dediğine falan bakmayın... Hepimizin canı çıktı... Fakat kesinlikle HARİKA bir gündü... Teşekküler Derya... Teşekkürler Sarıkoz... Teşekkürler Yücel abi... |
Dün benim için çok güzel bir gündü.Gelen ve gelemeyen tüm arkadaşlarımıza ve büyüklerime sonsuz şükranlarımı belirtim çok teşekkür ederim.Gelenlerle zaten birlikte idik ama gelemeyen arkadaşlarımızlada gönüllerimiz bir idi. Kısmet başka sefere inşallah .Ben çok eğlendim.Umarım sizlerde benim kadar eğlenmişsinizdir.Şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere.
|
Alıntı:
|
Siz bunların yemek için kavga ettiğine bakmayın. 2 side iki dirhem bir çekirdek süzülüp duruyorlar. Bişi yedikleri felan yok. En çok yiyen kişinin ben olduğum su götürmez bir gerçek. Beni yemek yerken görenler kilomla orantıma inanamıyor zaten :D
|
1 Eklenti(ler)
Köyümüze gelen dostlar sayesin de, güzel bir gün geçirdik. Sizlerle Chewbacca'nın makinasından çıkmış resmi paylaşmak istiyorum. Bu resim bizim Sedir fidanlarının dikildiği yerde çekildi.
|
Biliyorum fotoğrafları bekliyorsunuz ama fotoğraf formatı sorunu sebebiyle ekleme işim geceye kalacak. :)
(300' yakın fotoğraf için yer açıp jpg formatına çevirmem gerekecek :D) |
http://i22.photobucket.com/albums/b3...398_resize.jpg
Bu şeker çocuğun ne düşündüğün çok merak ettim fotoğrafı çekerken. Bütün yemekler gibi tatlı da çok lezzetliydi ama tatlıyı yerken bir kaç kişinin neden yüzünü buruşturduğunu bir türlü çözemedim. :) http://i22.photobucket.com/albums/b3...404_resize.jpg Geçen ziyaretimizde mıhtarın motorlarını duymuş ama görme şansımız olmamıştı. Bu sefer birini görebildik. Diğerlerini de görmek istedik ama hepsini bir seferde göstersem siz gelmezsiniz bir daha diyerek diğerlerini sonraki ziyaretlerimizde görebileceğimizi söyledi. :) |
http://i22.photobucket.com/albums/b3...424_resize.jpg
Yücel Ağabey kitap gibi insan. Hatta kitap ne kelime ansiklopedi gibi. Bunun yanında değer verdiği konular üzerine saatlerce sıkılmadan, usanmadan bilgisini paylaşan bir insan. O olmasa bu gezi en azından benim açımdan daha az "bilgilendirici" olacaktı. http://i22.photobucket.com/albums/b3...444_resize.jpg Yapanların ellerine sağlık, ziyafeti tertip edenlerin kesesine bereket. Ben kendi adıma tıka basa doydum :) Akşama bir gram yemek yiyemedim. Kaçırılmaması gereken bir ziyafet vardı. Gerçi arkadaşlarımızdan biri daha az yeseydi biz biraz daha da tadına varacaktık yediklerimizin ama neyse. Yine de herkese bol bol yetecek berektli bir soframız vardı :) |
|
Çektiğim 300'e yakın fotoğraf içerisinde en çok hoşuma giden aşağıdaki fotoğraf oldu. Bu sebepledir ki üzerine tek kelime eklemeden, yazısız olarak size aktarıyorum. Benim için o günün fotoğrafı
:cool: http://i22.photobucket.com/albums/b3...455_resize.jpg |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025