![]() |
Derya Hanım, Köy'de kar kalktı mı?
|
Yücel bey kar kalktı kalkmasınada, pek çok olumsuzluk yüzünden planladıklarımızı yapamıyoruz.
|
Alıntı:
|
Yücel bey ilginize teşekkür ederiz. Yakın çevremizden kişilerin hastalığı ve ölümleri nedeniyle oluşan aksilikler.
|
Hastalara şifa, ölenlere rahmet, size de sabır ve metanet diliyorum.
|
-Derya Hanım, Kavakyellerinde yazmışsın. Sahi daha dikilecek fidanlarımız vardı. Ben sayıyı hatılamıyorum. Ama epey vardı değil mi. Bunlar, bir an önce dikilse çok iyi olacak.
-Mevsim hızla ilerliyor... |
Yücel bey müjdeli haberimi duydunuz inşallah. 1 Nisanda dikim var yine. Umarım bir aksilik çıkmazda, planlarımızda sapma olmaz.
|
Sarıkozdan haber var.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Müjgan ablam ben sana özellikle haber vermedim. Ama zaten Veli ağbimle sizin geleceğinizi düşünüyorum. Ama tabi başka bir proğramınız yoksa.
|
derya başarılar size umarım iyi olur
|
Bir Sarıkoz macerasını daha sıkı takiple izleyeceğiz demektir.
|
Alıntı:
|
Derya kız aferin sana . Yücel ağabey,Müjgan hanım Veli bey sizlere de aferin.Artık SARIKOZ lu oldunuz ne güzel. Sarıkoz umuzun nüfusu artıyor. Ohhhh beee.
|
Alıntı:
Dikilen ve dikilecek fidanlar, serpilip büyüdükçe, bu işe gönül verenlerin hepsinin amel defterlerinde sevap sayfaları çığ gibi katlanıp büyüsün inşallah. |
1/nisan/2007 Pazar günü Sarıkoz'da ağaç dikimine katılacak olanları Tesbit etmeye başlayalım mı?
Ancak toparlanabiliriz. |
Yücel bey sizdeki bu çalışma ve paylaşma azmine hayranım. İyiki sizi tanımışım. Sarıkoz da bende olacağım benide listeye katın lütfen :p
|
Sarıkoz'da Ağaç Dikimine Katılacaklar:
Müjgan
Derya Özen Yücel Özlem |
Sevgili dostlarım, günümüz yaklaşıyor.
Sanırım keyfli bir gün yaşıyacağız. Havalar da güzelleşiyor. Sabırsızlanıyorum. Sayımızı, 30 Mart Cuma gününe kadar belrliyelim ulaşım konusunu da planlayalım derim. Uygun mudur? |
Alıntı:
ben ve oğlum... |
Ben de tam, bu kez sanırım Tunç Bey gelmeyecek diye düşünüyordum ki yazınızı gördüm. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
|
Alıntı:
Geç yazmamın sebebi geç görmemdir. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Hoş gelirsiniz sefalar getirirsiniz. Az önce Yücel bey misafirim di. Onun ve sizlerin tekrar geleceğini bilmek çok güzel. Bu kez köyümüz çok daha sıcak ve güzel olacak.
|
Yücel Bey sayesinde siteye, ilk resmimi yükledim Oleyyyyyyy :D
Sarıkoz dan bir görünüm belki gelmeme konusunda karasız olanlara yardımı olur diye düşündüm de |
Müjgan
Derya Özen Yücel Özlem Tunç Tansel Belki Hasan Lalaezar da gelir. |
Dostlar Merhaba,
Önemli bir şey çıkmazsa ben de geleceğim. |
Benim bu hafta seminerim var katılamadığım için çok üzgünüm.Aslında orada olup, ağaç dikmeyi ne çok isterdim.
|
Müjgan Akar
Derya Özen Yücel Özlem Tunç Kutlu Tansel Kutlu eses |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025