![]() |
Sonbaharda yapsak bir uçurtma şenliği ne güzel olur..
|
Yanılmıyorsam 2009 yazıydı, kızım ile İstanbuldan Altınoluk a doğru yola çıktık, Tekirdağ yakınlarında yol kenarında bir kişi üçgen şeklinde rengarenk uçurtmalar satıyordu, muhtemelen çin malıydı, bir tanel aldık.. Altınoluk a geldiğimizde herkes denize girerken biz uçurtma uçurmaya çalıştık tahmin edemeyeceğiniz kadar keyifliydi yanımıza bir sürü çocuk geldi nerden aldık diye soruyorlardı, açık arttırma ile satışa çıkartmış olsaydık tatili bedavaya getirebilirdik :) yanlız bir ara bizim uçurtma denize düşmezmi, ve tabi bizim karizma yerlerde :)) büyük uğraşlardan sonra onu denizden çıkarmayı başardık ve tekrar havalandırdık, alkışlayanları görmeliydiniz...
|
uçurtma yapmak ve sonrasında onun uçtuğunu görmek çok güzel birşey. bende geçtiğimiz senelerde sonbaharda kendim uçurtma yapmıştım. uzun uğraşlar sonunda uçurtmayı havalandırdık. o kadar güzel ve keyifli ki. herkese tavsiye ederim.
|
ayrııca sanıldığı kadar zor değil bence. sadece bi kaç deneme yanılma ile doğru şekilde uçrtmayı yapabilirsiniz. hazır almak yerine kendiniz yapmayı deneyin. daha fazla keyif alacaksınız.
|
uçurtmanın kuyruğunu da evdeki boş pazar poşetlerinden yapmıştık...:) çok hoş olmuştu.
|
kücükken bende ucururdum
|
Benim çocuğum yok, belki biliyorsunuz birkaç yerde bahsetmiştim ama birkaç yıl önce çalışırken, patronum Nilgün hanım'ın 7 yaşındaki kızıyla uçurtma uçurmuştuk, minik kalbindeki heyecanı gözlerinden okunuyordu, onun mutluluğuda haliyle bana yansıdı...
Çocuklarla uçurtma uçurun derim, çok keyifli. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025