![]() |
Gerçekten de bir pazar gününü organize etmeli..
|
Alacalıya bir kez gitmiştim sanırım, resimleri harika kendisi ****** bir cennet.
Teşekkürler. |
Alıntı:
Orda iki saat kadar kaldım. Çok iyi oldu. Ekibi kalabalık tutmanızı tavsiye ederim. Daha eğlenceli olur. |
Bu hafta bahçeye gitmediniz mi?
|
Yine yalnız gitmişsin Malina.:(
Anlamıyorum İstanbul'daki arkadaşları, İzmir'de hobi bahçesi olacak da biz haftasonları gitmeyeceğiz, hafta içi bile giderim(riz).:) |
İzmir ekibi bir süre sonra hobi bahçesine gitmeye karar verirse hiç şaşırmam.
Eminim ki o zaman bile İstanbullular toplanamaz.:) |
Yılmaz bey üstteki mesajı yazarken aklımdan geçirmedim dersem yalan olur.:D
|
teşekkürler
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 16641
Aaa, yılmaz!! Hey çiğneme kabakları, tam da o ayağını bastığın yere nane ekmiştim, ezildiyse bilmiyorum... :mad: |
Bahçe susuzluktan yanmış gözüküyor suyunuz yokmu. Yoksa Yılmaz bey elinde bel ile ne dolaşıyor. Aybala nanelerin gitti haberin olsun. Dometeslerin oraya sakın girmesin derim. Biz ekip dikmedik ama yazık o kadar emek var ortada. Yakında kızarırlarsa bir somun ekmekle gelmeyi planlıyorum ona göre. İnşallah tuzunuz vardır arkadaki gölgelikte.
Saygıyla kalın. |
Bahçe o gün sulandı Cemal bey merak etmeyin. Oraya giden olmasa da her gün sulanıyor bildiğim kadarıyla.:)
Aybala, Bastığım yerde nane yok. Sen ektiğin için çıkmamış olmasınlar. Hani eli bereketsiz derler ya bazı insanlar:D :D |
Hobi bahçesi işleriniz nasıl gidiyor. Domatesler kızardımı merak ettim. Elimde bir somun ekmek bekliyorum.
Saygıyla. |
Ben de uzunca bir süredir uğrayamadım, eğer vakit bulabilirsem bu cumartesi uğramayı planlıyorum. :)
|
Merhabalar. Bir süredir sitenizi takip ediyorum. Benim de Yemyeşşil'de hobi bahçem var. 1 yıldır bu bahçeyi ekip biçiyorum. Bu süre boyunca bahçede yaptıklarımı anlatan bir site hazırladım. Site henüz tamam değil. Ama her gün güncelleyeceğim. www.hobibahcem.belenli.net
Bu arada her haftasonu sizin bahçenizi de zevkle seyrediyorum. Dev bal kabağınız çok güzel olmuş :) |
Sakagün bizimkiler bahçeye gitmeyi ihmal ediyorlar.
En azından komşudan alıyoruz bahçenin haberlerini. |
Boşuna dememişler "komşudan al bahçenin haberini" diye... :)
|
Sebahattin ile bir hafta sonu gidip çapayı biz yapalım olmazsa...
|
Sakagun,
Tebrik ederim, harika bir çalışma olmuş. Ne de güzel belgelemişsiniz gelişmeleri; paylaşım için teşekkürler... Artık komşuluk da başlar orada... |
Sitemi beğendiğinize sevindim arkadaşlar. Herşey paylaştıkça daha da güzelleşiyor.
|
Sakagün bahçenizi gördüm, hatta bir yağmurda içine sığınmışlığımız var. (bankı biz kırmadık ama :)) elinize sağlık çok güzel iş çıkarmışsınız. Siteden arkadaşlar merak eder de gider mi diye biz pek gitmiyoruz, gitsek de artık yazmıyoruz. :)
Orada görüşmek üzere. |
Görüşmek üzere aybala :)
|
Sakagun, bahçeniz çok güzel olmuş.
Soğanlı çiçekleriniz de harikaydı. Nisan'dan sonra günecellememişsiniz. |
Sitenin yapımına geçen Cuma akşamı başladım Penelophe. Vakit buldukça güncelleştirmeye çalışıyorum. Henüz tüm resimleri eklemedim. Gezmekten vaktim yetmedi ;) Bu akşam devam etmeyi planlıyorum.
|
Sarı ve kırmızı alacalı bir lale fotoğrafı var ki, enfes... Bayıldım...
|
4 Eklenti(ler)
04 Ağustos 2007
Bugün biraz geç de olsa hobi bahçesine uğradık. Eklenti 17801 Önce son ziyaretten sonra olup biten kontrol edildi... Eklenti 17802 ve olgun sebzeler toplandı. Eklenti 17806 Kara dev bal kabağımız ve 38 numara terliğimiz :) Eklenti 17807 Sarı dev bal kabağımız ve 38 numara terliğimiz :) Not: 10 taneye yakın ufak kabaktan 2 tane kalmış... |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 17808 Eklenti 17809
Bir kısım biber, Eklenti 17810 Eklenti 17811 bir kısım domates, Eklenti 17812 ve biricik pepinomuz. (Üzerinde henüz çiçek var.) |
2 Eklenti(ler)
|
Bu bahçede bir tek Sevgili Malina çalışıyor sanırım ;). Fotoğrafa bakılırsa çok yorulmuşa benziyor ;)
|
Çok güzeller, ellerinize sağlık.
Kabaklar 10 kg civarında sanırım. Pepino coşmuş, üzeri çiçek dolu. Pembe domatesiniz gel beni ye diyor.:) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 17815
Malina çalışırken biz de salıncakların iplerini kontrol ediyorduk. Bizim için riskli ve yorucu bir çalışma oldu. :) Todor haftaya domatesi yedin, yedin, yemedin, yerler. :) |
Evet çok yorucu bir işmiş ;). Maşallah bahçeniz çok güzel gözüküyor, gerçekten her şey beni ye diyor ;)
|
Bahçe çok güzel olmuş gerçekten. Uzun zamandır fotoğraf yüklemiyordunuz, gelişim birden devasa göründü bana. Biberler coşmuş, domatesler harika.:) Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.:)
|
Çok sağlıklı görünüyor herşey. Ellerinize sağlık.
|
Ellerinize, emeğinize sağlık. Ve afiyet şeker olsun :)
(Ben sebze bahçemi her gün didikliyorum diye mi bu kadar verim alamıyorum ;) ) |
Her ne kadar öyle görünse de Malina'nın çalışıyor numarası yaptığını düşünüyorum:)
|
Maşaallah sebzeleriniz ve bahçeniz çok güzel duruyor. Yanlız pepinoyu biraz geç diktiniz sanırım. Şimdiye kadar meyve vermiş olmalıydı. Bundan sonra meyve versede olgunlaşana kadar soğuklar başlar. Ayrıca bir fidanda 3, en fazla 4 ana dal olmalı, sizinki biraz fazla dallanmış. Gerekli sürgün budamaları yapılmamış gibi.
|
Todor'un dev bal kabağı çok güzel. En fazla ne kadar büyüyorlar?
|
Dev Bal Kabağı başlığında ayrıntılı olarak konuşuyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 25303
Arkadaşlar bunlar da benim geçen sene yetiştirdiğim lahanalar beğendiniz mi? Daha dürülmediler. |
Merhabalar !
Öncelikle şunu belirtmek isterim HOBİ BAHÇESİ PROJESİNE emeği ve yüreği ile katılan herkesi kutluyorum. Çok güzel bir çalışma. Yan tarafta arkadaşlara ait bahçeler olması dahada güzel. Nedenmi bakın anlatayım. Eğer yanyana bahçeler olursa çeşit çoğalır böylece tekerlek yapacak kabak seçme sayısı artar. Elinizde ekmeğiniz sıcaksa bir bahçeden diğer bahçeye geçerken yenilecek kıvama gelir. Tabii tuzunuz yoksa diğer bahçedeki gölgelikte bir yerlerde saklamışlardır gider bulursunuz. Sevgili aybala inanın kabaklarınızı ben aşırmadım ben Sevgili Todorunkileri aşırmayı düşünüyorum arabama teker yapmak için sakın duymasın. ONLARIDA YERİNDEN KALDIRMAK İÇİN VİNÇ GEREKECEK. Ancak bir şekilde çözerim biliyorsunuz çözümsüz problem yoktur. Domateslere gelince ben hakkımı isterim yoksa gelince nanelerinizi bilinçli olarak Yılmaz beyle berabar bende çiynerim. Haberiniz olsun. Salıncakları kontrol etmişler kimi kandırıyorsunuz şuna çalışmadık kaytardık deseniz daha iyi olmazmı. Hamak pek rahat gözüküyor arkadaş uyuyormu ne ? Sahi terlikler Gezerinmi merak ettim doğrusu. Hepinize saygılarımı sunuyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025