![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler Hnm... Sizden şu börülcelerin nasıl yemek yapıldığın öğrensek... Annem biraz eksik kaldı da... Ben de fazla araştıramadım... Hava nasıldı ? Güneş sıcak gibi geldi bana... Benden sonra bu kadar biber daha çıkmasına şaşırdım... Sanırım hafata sonu menüde karpuz ekmek ve peynir olacak... Geleceklere duyurulur... Ben eğer fırsatını bulup alabilirsem bir demet pırasayı soğanların yerine ekmeyi düşünüyorum. Umarım naneler için bize kızmazsınız... Bize bir makas verildi ve diptem biçin dendi... Eğer hata ettikse affola... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-08-2009
|
ben hataydan yazıyorum .sık kullanılan sebzelerimizden biri.burda libye diyorlar..zeytinyağlı yapılıyor özelliği bu..isterseniz tarifini verebilirim..bunu tıpkı kuru fasulye gibi kurutup kış günlerindede zeytinyağlı yapılıyor doğrusu ben seviyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2009
|
merhabalar, Bayramin ucuncu gunu hobi bahcenize ugradim belki gelen olmustur diye ama kimsecikler yoktu. Oradaki ilgili kisi uzun zamandir kimsenin ugramadigini ve bahcenin bakimsiz oldugunu soyledi. Bence hakki da vardi. Dometeslerinizin tadina baktim, elinize saglik cok guzellerdi. Aslinda birseyler yapmak istedim ama fazla vaktim yoktu. Haftasonu tekrar ugrayacagim umarim bu sefer gelen olur. gorusmek uzere nuket |
|
|
|
![]() |
|
|