![]() |
|
![]() |
#8 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
“Neler getirmeli” sorunuzu hayat arkadaşınız olarak cevaplamanız çok hoş. Ne güzel işte, kiraz misali, nazar boncuklarınızı unutmayın ama... Öğümce köyü yol tarifi burada, bakın! Araba yoksa nasıl? ın cevabı da Beykoz'dan 137 no'lu otobüs hattı geçiyor olarak biliyorum, Beykoz'a her iki kıtanın aktarma noktalarından(Mecidiyeköy, Üsküdar, Kadıköy vs.) otobüsler var, Hobi bahçemiz ile ilgili konu yıllara göre bölündüğünden bağlantısını şu an bulamadım ama sitede var, iett'nin sitesinden hat arama bölümünden saat, durak bilgilerine ulaşılabilir. Ben arabayla giderken konuya yazıyorum zaten, haberleşir, birlikte gidebiliriz. Bahçemizde görüşmek üzere. Alıntı:
Neler yapamazsınız ki? İsterseniz bu konunun ilgili yıllara bölünmüş konu başlıklarını okuyabilir ve/veya hobi bahçemizi içerisinde barındıran yemyessil’i bir ziyaret edebilirsiniz. O nasıl soru öyle, gelebilirsiniz tabii, bu bahçe hepimizin, bekliyoruz. gece gayriresmi hobi bahçesi 2009 yılı mihmandarı olan forum üyesi! Düzenleyen gece : 05-05-2009 saat 23:56 Neden: açıklama ve düzeltme |
||
![]() |
![]() ![]() |
|
|