![]() |
1 Eklenti(ler)
Ağaç gövde ve kökleri
Benim bakış açımla gördüklerim... Eklenti 194963 Ağaçların gövde yapıları (Keçi Söğüdü ağacı) |
1 Eklenti(ler)
Ağaç gövde ve kökleri
Benim bakış açımla gördüklerim... Eklenti 194964 Ağaçların gövde yapıları (Keçi Söğüdü ağacı) |
1 Eklenti(ler)
Ağaç gövde ve kökleri
Benim bakış açımla gördüklerim... Eklenti 194966 Ağaçların gövde yapıları (Keçi Söğüdü ağacı) |
1 Eklenti(ler)
Ağaç gövde ve kökleri
Benim bakış açımla gördüklerim... Eklenti 194967 Ağaçların gövde yapıları (Keçi Söğüdü ağacı) |
25 ve 26 nolu görsellerdeki ağaç(Keçi Söğüdü) birkaç ufak müdahale ile muhteşem bir heykele dönüşebilir.
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Müjgan Yılmaz
Sizin bakış açınız ve uygulama tekniğinizle sanat eserine dönüşeceğine hiç kuşkum yoktur. Ağaçların yapılarında sıra dışı, farklı, ilginç, garip, olağan üstü ayrıntılar gizli bunları izlemesini ve fotoğraflamasını seviyorum, tabii ki paylaşmasınıda... Ağaç gövde ve kökleri Benim bakış açımla gördüklerim... Eklenti 194978 Ağaçların gövde yapıları (İğde ağacı) |
2 Eklenti(ler)
Sıraaaa bende artııııkkk! ( Güç bende artık böyle bir çizgi film vardı değil mi?)
Eklenti 194980 Eklenti 194981 |
1 Eklenti(ler)
Çınar Ağacı
Eklenti 194982 |
1 Eklenti(ler)
Sayın Ayşe Yıldız
Güç bende artık hi-men ... Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 195050 Ağaçların gövde yapıları (Ilgın ağacı) |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu ağaç asker kıyafetlerinin deseninden giyinmiş çok hoşuma gitmişti. Bu ağaçta bir çınar sanırım.
Eklenti 195116 |
1 Eklenti(ler)
|
Yaralandım
İki dalım kırılmıştı rüzgardan dı mı desem, Neyse demiyeyim, şikayet gibi olmasın. Birini kapatıyorum az kaldı, nokta gibi. Ama birini kayatamıyorum, virgül gibi. |
Alıntı:
Bu güzelliği geçiyor muyuz? Okyanus güzelliği gibi renkler! Yosun, mantar, sarılıcılar mı? kimler le tanıştırıyorsunuz? |
Alıntı:
Ev sahibi Akasya misafirini İlex'i çok sevmiş bağrına basmış, bırakması mümkün değil kök sistemi gövde içinde eğer ayırırsak çelik almış gibi oluruz, bu ayırma işlemini yapmaya değmez... |
Sayın Ayşe Yıldız
Sizde ne cevherler varmış, harika fotoğraflar hi- Woman gibisiniz. İkinci fotoğraf gülen Gergedana benziyor, paylaşım için teşekkür ederim. Bu kadar bitti demeyin sakın... |
Alıntı:
Yapraklı kara yosunları (Bryopsida) Ağaç mantarı( Laetiporus Sulphureus ) Orman sarmaşığı (Hedera) yı sizlerle tanıştırdım |
1 Eklenti(ler)
Ağaç gövde ve kökleri
Ağaç gövdesi üzerinde yaşam Eklenti 195170 Ağaçların gövde yapıları (Meşe ağacı) |
Aaa! gerçektende hiç aklıma gelmemişti Gergedan. Ne kadarda çok benziyor Sayın Mürvet. Sanırım bendeki resimler bitmek üzere.
|
1 Eklenti(ler)
Elemtere fiş kem gözlere şiş. :)) Çınar ağacı -gözü- geniş açı ile.
Eklenti 195178 |
1 Eklenti(ler)
Ağaç gövde ve kökleri
Ağaç gövdesi üzerinde yaşam Eklenti 195184 Ağaçların gövde yapıları (Çınar ağacı) |
Hocam,
sizin 63 no.lu fotoğraf, bir timsah'ın göz'ünün bulunduğu bölgenin yakın plan çekimine benziyor. 65 no'da çok ilginç. 84 no. ise, sanki yeşil peluşunu sırtına atmış gibi. Çok canlı. Ayşe hanım, siz'de de çok enteresan cevherler varmış, elinize-gözünüze sağlık. Denediniz'mi bilmiyorum ama, fotoğrafları ters yönlere çevirince (döndürünce) bazıları biraz daha farklılaşıyor. Eser hanım, sizin taşlar'ın, iç tarafların'da da bu güzel ağaç yapıları gibi harika yapılar, çeşitli görüntüler bulabiliyor insan. Benim çocukluğum'da en sevdiğim şeylerden biri (hala yaptığım şeylerden biri'dir) cam'dan yapılma çeşitli renkte'ki bardak, boncuk ve misket gibi cisimleri gözümün önüne yaklaştırıp, sarı akkor ampül ya'da floresan ampül ışığına tutup, yavaş yavaş döndürerek oluşan ışık kırılmalarını izlemek'ti (özellikle sarı akkor ampüllerde çok değişik görüntüler oluyor). (olur'da merak edip bakmaya niyetlenenler olabilir, hemen bir uyarı yapayım. Sakın Güneş'e tutup bakmayın) Taşlar, ışık kırılmaları ve bu ağaçlar ile, bambaşka bir boyut'a geçiyor sanki. Harika şeyler. |
Ne çok benziyorlar bize aslında.
Bizim de yaşadıklarımız bedenlerimizde, ruhlarımızda kalıcı izler bırakmıyor mu? |
Teşekkür ederim ayazkentli. Resimleri döndürmeden yüklediğimi son anada farkettim tekrar silmedim. Beğendiğinize sevindim.
Sevgili Aygün Hocam nerelerdesiniz? Nede doğru söylemişsiniz aynı bizim gibi... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın ayazkentli
63. mesajdaki fotoğraf, bendede aynı izlenimi bırakmıştı.. 65. mesajdaki fotoğraf, kalp ve damarları olarak beni etkilemişti... Merhaba sayın aygün Dünya telâşesi çok yoğun galiba, uzun süre oldu sizden haber almayalı, hoş geldiniz. İzler bedenlerde ve ruhlarda, doğa ve insan bunlarla büyüyor. Merhaba sayın Ayşe Yıldız hoş geldiniz. Merhaba sayın Eser İlhan hoş geldiniz. Ağaç gövde ve kökleri Ağaç gövdesi üzerinde yaşam Eklenti 195318 Ağaçların gövde yapıları (Dut ağacı ve Hedera sarmaşık) |
2 Eklenti(ler)
|
Sayın hocam;
Dut ağacı ve Hedera dostluğu var, ayrıca dut köprü mü, kaldırım mı? bu durum daha ilginç. |
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025