![]() |
Alıntı:
Merhaba Sayın Nuri Murvet ve kıymetli dostları, Sağlık içinde yaşayın inşallah. Sayın Ayşe Yıldız; Ne güzel bir betimleme, bütün olarak algılamışsınız, bende bütün olarak bakmayı tercih ettim.Ve de bir çerçeve içine aldım kafamda, sizin gibi. Sayın Tura; Derin saygılar efendim, Sayın Aygün ve Hozat hocam 'a saygılar. Ancak bu güzel sayfalarda yakalıyorum kendilerini, ileteyim dedim. Saygılarımla lütfen. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bunu birşeye benzetemedim. Özelliklede sağ tafaftaki dalın bir anda incelmesinin nedenini çözemedim.
Eklenti 330994 |
Merhaba Nuri Mürvet, mrduran Ayşe Yıldız.
Sayın Ayşe Yıldız, bu yaz hep gölge ve serin yerlerde dolaşmış olmalısınız. |
1000 yıllık porsuk ağacı
Bu başlığı yeni gördüm, ağaç gövdeleri benim de çok keyif aldığım alanlardan biri.
Alaplı, Gümeli yaylasında Türkiye'nin en yaşlı 2 porsuk ağacı yaşıyor. Biri 1500 diğeri 1000 yaşında. Avatarım da bu porsuk ağacının gövdesi. Fotograflar ve bilgiler daha önce açmış olduğum başlıkta... http://www.agaclar.net/forum/1001374-post12.htm http://www.agaclar.net/forum/1001378-post13.htm |
Alıntı:
|
Evet orası tarla.
Söğüt gölgesi mi sandınız. :) Zor iş ve zor zanaat bu ırgatlık. |
Merhaba sayın Ayşe Yıldız, mrduran, Tura, syuksek....
Sayın Ayşe Yıldız, paylaşımlar geçen seneden olsa bile, harika... Bu seneki fasulye gövdesi ve ürünü olmak üzere paylaşımı beklerim... Sayın Turanın dediği gibi zor iştir, güneşin altında fasulye toplamak... Ağaç altının kıymetini bilelim... Selam ve saygılarımla... |
1 Eklenti(ler)
|
İyi akşamlar sevgili dostlar.
Hocam yine çok enteresan bir kare yakalamışsınız. Gümüş sırtlı bir Goril, kayalardan eğilmiş ve aşağıda'ki gölete bakıyor sanki. Syüksek, sizin Porsuk ağaçları da bir harika. Ne kadar yaşlı görünüyorlar. |
2 Eklenti(ler)
Bende resim bitmez Sayın Mürvet, biterse de bi koşu çeker gelirim.
Sanırım benim en çok sevdiğim ağaç çınar. Bunu iyice anladım.;) Eklenti 331557 Eklenti 331558 |
Tünelin sonunda ışık mı var ne?
|
Evet Sayın Tura, ağacın ortası çok ilginçti ve ben bir türlü istediğim açıdan resim çekememiştim. Ortası tamamen çukurlaşmış ve sağından solundan açılmalar başlamış. Daha enteresan kısımları vardı ama çekemedim işte. Her tünelin çıkışı olmalı bence. :)
|
1 Eklenti(ler)
Hazır gelmişken bir tane daha paylaşalım. Görüş açımı kapatmamak için pencereyi araladı ağaç.::;)
Eklenti 332014 |
Gören gözler, resimleyen eller dert görmesin.
|
1 Eklenti(ler)
.........................
|
Sayın pria,bunu nereden buldunuz.
Muhteşem bir ağaç. Mabet gibi. |
Alıntı:
Gerçekten muhteşem bir zeytin..ilgimi çekti sayın Tura..yazıyı forumda koyacak bir yer bulamadım ama resmi bari buraya ekleyeyim dedim.. |
Hiç böylesini görmemiştim. Kaç yaşında acaba? Muteşem.
|
Merhaba sayın ayazkentli, Ayşe Yıldız, Ayşe Derin, pria, Tura ve dostlar...
Sayın Ayşe Yıldız, bizim bir koşu fotoğraf çekip paylaşacağımız yerler çok az, hatta yok sayılır... Bu konuda çok şanlısınız... Paylaşımlar çok güzel... Bu fotoğraflardan sonra biz sizi çok koşturacağımıza inanıyorum... Selamlar... |
1 Eklenti(ler)
|
Tek taş yüzük galiba. :)
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Ayşe Yıldız
Evet tek taş yüzükte olabilir. Ben soyut insan yüzü içersinde, burun gibi algılamıştım... Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 339555 Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
Merhaba Nuri Mürvet, Ayşe yıldız.
Bu fotoğrafta bir sürü malzeme var. Bahçede ayaklarının üzerine başını koymuş olan bir köpek yavrusu, ayıcık, annesinin memesini emen bebek Pompei kentinin taş insanları. |
Fotoğraf eski,ama yeni gönderebildim.İyi bayramlar.
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba sayın Tura
Sizin bakış açınızla, fotoğraflara nasıl bakılacağını öğrenmek çok güzel ve bir o kadar da zevkli... Sayın mrduran'ın taraf yorumu da bakış zenginlimizi artırıyor. Var olun İnşallah... |
Merhaba sayın Muallim
Bir geldiniz, pir geldiniz... Hoş geldiniz. Sayın Ayşe Yıldız, yanlış hatırlamıyorsam demişti ki... Bu sayfada paylaşılan fotoğraflarda koşan ağaçta görürsek şaşırmayın... Evet işte bakın oldu... Ellerinize sağlık, harika bir paylaşım... Dost ve arkadaşlarımızın sağlıkla, afiyetle kurban bayramını kutlamalarını temenni ederim. |
1 Eklenti(ler)
Canlılığını yitirmiş olsa bile,
onu, can düşmanı olan ateşle bir arada görmek istemezdim. Eklenti 341310 |
Alıntı:
Paylaşmak güzeldir. Sizi sevindirbildiysem ne mutlu bana!.. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. |
Alıntı:
Bu ağaca yorum yok. Koşarak geliyor...bayram çocuğu sevincinde... Paylaşım için teşekkür ederiz. |
Alıntı:
Sizin düşüncenize katılıyorum. Sayın Hozat bu yapay bir ağaç mı ? |
1 Eklenti(ler)
Fotoğraftak görülen dal,o çam ağacının kendi dalı değil ! Bu çam ağacının koğuna düşen, bir çam tohumunun orada çimlenmesinden meydana gelen yeni bir çam ağacıdır.
|
Merhaba sayın hozat, Muallim, Tura...
Ağaç kütüğü ve kor ateş... birbirlerine hiç yakışmamışlar. Betondan bu tür barbekü veya mangal uygulamalarını sıkça görüyorum. Benimde görsel olarak hoşlanmadığım uygulamalar. Çam ağacı gövdesi, fıstık çamına benziyor. Sizin dediğiniz gibi tohum gövdede çimlenme için uygun ortam bulmuş çimlenmiş... Mümkünse, bu aylarda yetiştiği ortamdan alıp toprağın bağrına verebilirsek, ikisi içinde daha hayırlı olacaktır. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba Nuri Murvet.
Ağaç masal ağacı gibi, ne ararsan var. Dans eden insan, japon fantastik flimlerinde ki ejderda. |
1 Eklenti(ler)
İlginç bir ağaç gövdesi de benden...
|
Hoşgeldiniz sayfaya Sn. dalya35
Resminiz de Nepal'daki Budist heykelleri görüyorum. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025