![]() |
Merhaba sayın aygün, Eser İlhan, Tura
Merhaba sayın Cumhur Tonba hoşgeldiniz. 395 nolu mesajınızdaki fotoğraftaki ağacın gövde yapısı çok ilginç, toprak çıkışı dar yukarı doğru genişlemiş, genişleyen noktadan kırılmış veya kesim yapılmış, çok sağlıklı bir görüntüsü, biriken enerjisini çok sayıda dalını gökyüzüne çıkararak çok içten dua eder gibi yakarışı var, çok güzel bir fotoğraf... 399 nolu mesajdaki meşe ağacının gövde ve kök yapısı muhteşem, bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim, bu güzellikteki ağaç ve gövde yapısı olan ağaçların sizin bakış açınızla bizlerle paylaşmanızı bekleriz. |
Alıntı:
Ben de Sevgili Eser ilhan' a katılıyorum. İlginç bir sayfa olacak. Yine zevkle izleyeceğiz. |
Tüm dostlara merhabalar...
Cumhur Abi çok güzel ve ilginç ağaçlar bunlar. Gövdenin bu şekilde toprakla bütünleşmiş olması...Seyrine doyamadım. Nazlıcan' ınsa keyfine diyecek yok. Onun yerinde olmak vardı şimdi:) "Yaşamak, her şeye rağmen direnmektir." diye de düşünmeden geçemedim. Ellerine sağlık. teşekkürler |
"Eve Dönüş" belki...
|
Günaydın Nuri Mürvet, Aygün, ligustrum, Eser İlhan, Cumhur Tomba.
'Geriye Kalanlar', 'Dönüşüm', 'Eve Dönüş' başlık olarak birşey farketmez. Güzel olacak olan, sizin gözünüze takılmış olan ilginç fotoğraflarınız. Dikkatimi çeken erik ve incirin de tek kalmış olmaları. Bir başına, yalnız. Terkedilmişler gibi... |
2 Eklenti(ler)
Günaydın herkese ;)
Sizler de meyvelerin yüzlerini görebildiniz mi? İncir çok yaşlanmış biraz haset bakıyor diğer dallardaki gençlere. Ama erik henüz muzipce gülümsüyor. Sizler için Photo Shop ile biraz netleştirdim :p Eklenti 249310 Eklenti 249311 |
Haklısınız...gülüyor bu.
|
Merhaba sayın aygün
merhaba sayın Tura Merhaba sayın Eser İlhan Bitkiler Hakkında Genel Konuşmalar Bölümünde Çiçek ve Meyvede (Geriye Kalanlar) adı altında başlıkta bu fotoğrafları paylaşalım mı? Cevap evet olursa, paylaştığımız son mesajları bu başlığa taşıyalım... |
Alıntı:
Evet. Lütfen...Paylaşalım tabi. |
Merhaba sevgili dostlar,
Paylaşmak güzeldir..ben de varım. |
Sayın Tura
Başlığı sizden gelen uygun başlık adı seçimi önerileri doğrultusunda başlığı açtım paylaşımların bol olması dileği ile... Sayın hozat Merhabanızı özlemiştik, ne kadar güzel oldu.... Hoşgeldiniz. |
1 Eklenti(ler)
|
Bu uzayda bir karadelik.
|
Aynen Sayın Aygün Öğretmenim.
|
3 Eklenti(ler)
|
Mesaj 412
Merhaba Nuri Mürvet, Aygün, Cumhur Tonba,Hozat. Cengiz Aytmatov'un Ebedi Gelini sanki. |
[QUOTE=Cumhur Tonba;866379]kepeli Köyü/Biga/Çanakkale
Cumhur Tonba, bu ne muazzam şey öyle. Tam bir bilge ihtiyar. |
Merhaba sayın Aygün, sayın Tura
Merhaba sayın Cumhur Tonba Ne kadar güzel gövde yapıları, dakikalarca seyrettim harika... Sayın ayazkentli uzun süredir suskun, umarım bir aksilik yoktur. Bu fotoğrafları görseydi yorumu herhalde Tolkien romanından Entler'in efendisi Fangorn derdi... |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Mankenliğine de diyecek yok Nazlı Can' ın:) |
Alıntı:
Ağaç yüzün yandan profili gibi dursa da aslında korsan tam bize bakıyor. Gözünün bandı bile var. Hem de sakallı:) |
Merhaba Nuri Mürvet, Aygün, Cumhur Tonba, Eser İlhan, Ayşe Yıldız, Hozat.
Gözü Bantlı, hemde sakallı korsan öylemi. Tahta bacak.:)) Çok güzel bir benzetmeydi. |
Alıntı:
Sayın aygün İlginç, güzel olanda budur işte... Korsanda ne zaman geldi oraya, benim fotoğraf çekimi yaptığım sırada orada yoktu... Sizin bakış açınızdan kaçamayacağını bilmeliydi... Bu açıdan bakmayı öğrettiğiniz için teşekkür ederim... Sayın Tura Bakın sizin bakış açınızdanda kaçmış, bakmayı öğreneceğiz galiba... |
Katkıda bulunanlarda olmuş, zenginleşiyor..
395. Çardak yapsınlar diye pozisyon aldım, değerlendiren yok! 399. Hayvan çeşmesi arkasında fil yavruları yatıyor.. Hayret, Nazlıcan hiç te korkmuyor.. 406. Düşsemde; toprak yüzünde gezinen böcekleri nimetlendirsem. 412. Sıpanın gözü.. 415. Nazlıcan güvende.. 419. Yıpranmış bikini, bacak bölgesi lastik çizgisi. Arka fon Atlas Sediri mi? |
Merhaba ligustrum.
Çok çok haklısınız. Nasılsınız? Selamlar, sevgiler. İnan yorumlarınızın hepsini okudum. Teşekkürler. |
Aygün öğretmenim, Sayın Tura,
Teşekkürler güzel yorumlarınız için. Bir fotoğraf makinesi alırsam inşallah sizlere daha güzel fotoğraflar yollayacağım. Selam ve saygılarımla. |
Alıntı:
İnanın tüm fotoğraflara sizin gözünüzle bakmaya başladım tekrar. Ne ayrıntılar var ne ayıntılar. İnceledikçe o kadar güzel şeyler çı kıyor ki şaşırır insan. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın ligustrum, Cumhur Tonba
Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 250793 Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
Alın işte yine yakaladım:) (Şımardım mı ne)
Nü Ağacın solunda. Sağ kolu havada. Poz vermek istemiş olabilir mi? Son anda Nuri Bey' in objektifini fark edip... Ama biraz utangaç galiba:) Ve asıl ben teşekkür ederim Nuri Bey, siteye tekrar renk kattığınız için. |
Haklısınız aygün. Hem de oldukça güzelmiş bu ağaç perisi ;)
|
Merhaba Nuri Mürvet, Eser İlhan, Aygün, ligustrum,Cumhur Tonba, Ayşe Yıldız ( Nerde Bu Kız)
Ve üst köşede bir meşale asılmış. Örümcek ağının ardını aydınlatmak için. Ağaç Perisi mi asmış ne? |
1 Eklenti(ler)
Sayın aygün
Sayın Eser İlhan Sayın Tura Siz öyle diyorsanız... Doğrudur... Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 251138 Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
Merhaba Nuri Mürvet, Cumhur Tonba, Aygün, Eser İlhan. Ayşe Yıldız.
Şaşı baktım şaştım kaldım. Bir sürü insan ve balık motifi. Deniz altında ki dünyaya hoş geldiniz. |
Alıntı:
Sn Tura bu kalabalığın sol üst tarafındaki sevgilileri de fark ettiniz mi? |
Alıntı:
Peki siz, Onların hemen altlarındaki Deniz Kaplumbasını fark ettiniz mi? Kayanın üzerine çıkmış. Gece karanlıkta Yusuf diye ses çıkartır. Onlara bazı bölgelerde Yusufçuk derler. |
Gördüm. Yani sanırım:))
|
İşte şimdi daha iyi gördüm. Ufacık bir şey.
|
Evet ufacık bir şey. Yakından görseniz dev gibi.
|
3 Eklenti(ler)
Bugün şehire 4 km uzaklıktaki bir dere içinden kırkkilit otu toplamaya gittim. Burası asırlık çınarlarla dolu bir yer harikalar diyarı gibi. Çok ilginç ağaç köklerini çekip sizlerle paylaşmak istedim
.Eklenti 251443 Eklenti 251444 Bu güzelim kökün altında ateş yakarak yakmaya çalışmışlar çok üzüldüm. Eklenti 251445 |
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025