![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sn. murvet hocam. Bu son ağaçta'ki yüz, çok yapay kalmış. Sizin önce'ki sayfalarda yüklediğiniz mavi sedir ağacı, bunun yanında çok daha orjinal ve doğal bir yüze sahip. Sanki, tolkien'in yarattığı ent karakteri ağaçsakalı'nın gençlik yılları gibi. Üst taraf'ta 2 göz ve biraz aşağı'da bir ağız. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın ayazkentli Ağaç gövde üzerinde yüz ifadesi objeli fotoğraf benim değil, arşiv bölümünde bulunuyordu konuya renk katsın diye paylaşmıştım. Sizin Sedir ağacı üzerindeki gözleminiz, Tolkien'in yarattığı ent karakteri ağaçsakalı'nın gençlik yıllarına benzetmeniz harika... Ağaç gövde ve kökleri ![]() Ağaçların gövde yapılarında ayrıntılar Ardıç ağacı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet. 198 nolu mesaj. Sayın Ayazkenti haklı. Yapan ruh verememiş ama bir espiri katmış. Yinede güzel. 200 nolu mesaj. 5 parmağın 5 bir olmuyor. Ayrılamamışlar birbirlerinden. Sarmaş dolaş. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Bir ağacın gövdesi ve dalları. Ağacın adını bilemiyorum ama biz küçükken ağaçta oluşan pervaneye benzeyen oluşumlarını havaya atar, yere döne döne düşüşünü izlerdik. Bizim helikopterimizdi anlayacağınız. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kobra yılanıları. Başlarını kaldırmışlar etrafı kolaçan ediyorlar. |
|