![]() |
1 Eklenti(ler)
Sonunda açtı. ;) Beyaz ama ortasından mor çizgiler geçiyor.
|
1 Eklenti(ler)
Açıyor, açıyor, açmaya doyamıyor. ;)
|
Ne güzel..Dahada çok açsın inşallah...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu cins menekşeyi mi yeni gördünüz Sami Bey? Ben de geçen sene tanıştım. Çiçekleri uzun süre kalmıyor. 4 kök vardı, yavaş ilerleyince, ben de hepsini aynı saksıya diktim.
|
ay maşallaahh mükemmel görünüyor Emine hanım emeğinize sağlık..bekliyoruz resimlerinizi ;)
|
2 Eklenti(ler)
Bu da benim İnci Menekşe'm.
Yarı gölge bir yerde duruyor, toprağını nemli tutuyorum... |
Merhaba,
Acaba inci menekşesini nereden aldınız? Çok güzel bir çiçekmiş. İlk defa görüyorum. Nereden aldığınızı yazarsanız ben de edinmeyi çok isterim. Güle güle büyütün. |
Bu bilgiye benim de ihtiyacım var.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumlar hasat edildi. 6 kapsül vardı birer gün arayla hepsi kurudu. Tohumları ayıkladım ve ekimini yaptım bir kısmının. Şimdi çimlenmelerini bekliyorum.
Eklenti 485760 |
İnci menekşe yapraktan çoğaltılabiliyor mu? Bir yerden bir yaprak edindim yaklaşık iki haftadır toprakta ve hala sağlıklı görünüyor.
|
Incim
3 Eklenti(ler)
İnci menekşe yaprağı ile sormuştum gerçi cevap veren olmadı ama benim yaprak bana cevap verdi... İnci menekşede yapraktan çoğalıyormuş işte işte yaprağım ve yavrusu...
Eklenti 506348 Eklenti 506349 Eklenti 506350 Bu yavruyu annesinden ne zaman ayırabilirim ? İnşallah bu soruma cevap veren olur... |
Ece ablacım bu normal inci menekşeden farklı benim de vardı bundan çiçeği çok değişik fasülye çiçeğine benziyo biraz ve çok güzel. Yavru ayırmaya gelince benim fikrim şu yönde abla, zaten tek yavru çıkmış yavruyu ayırırsan bakarsın da zedelenir. Bence yavru biraz daha büyüyünce ana yaprağı topraktan kes yavru o kabın içinde büyüsün sonra kabını değiştiriverirsin abla :)
|
Teşekkür ederim Tömürcekçiğim, tavsiyene uyacağım...
|
Maşallah ben'deki öldü sana gönderdigim harika olmuş . Menekşen bol, bol çiçeklensin inşallah Eceyıldız...
|
Merhaba, İnci Menekşe satın alabileceğim İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz bir yer var mıdır?
Teşekkürler, |
1 Eklenti(ler)
Yeni edindiğim Chirita. Tomurcuklar hiç gelişmiyor.
Gübre mi versem bilemedim. Arıtma suyu ile suluyorum. Eklenti 624382 Mavi veya pembe açabilirmiş. 3 haftadır bekliyorum :( |
1 Eklenti(ler)
Aynı sürede spagnumdaki yapraklar böyle oldu.
Çirkin yaprakları kırmıştım ve atmaya kıyamamıştım. Eklenti 624383 Tecrübem yok ama bakıp göreceğiz :) |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
"Adı ne ki" diye bakarken bunu gördüm Eklenti 627542 Chirita Ebuymea Günah bizi böyle kıvrandırmak :rolleyes: |
1 Eklenti(ler)
|
Kahverengi leke genetik yani kendine has özelliği gibi duruyor:)
Tam ismi "Chirita sinensis var. latifolia" olabilir mi? |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Primulina Keiko
Eklenti 678526 Eklenti 678527 Anacı öldü, bu yapraktan ürettiğim ve iklime uyum sağlamış olan bitkim.:rolleyes: |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
B türü nereden temin edebilirm? iyi günler. |
Alıntı:
Bunu Periş adındaki arkadaşa verdim. Siteye pek uğramıyor. https://www.facebook.com/profile.php?id=100004259385741 Çoğaltmış olması muhtemel. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025