![]() |
Aramıza hoşgeldiniz Sevgili didemad Bu başlıkta kısaca kendinizi tanıttıktan sonra, konuyu başından sonuna okursanız istediğiniz bilgiye kavuşacağınızdan eminim.
|
torfta yapmayı düşünüyorum fakat ısık alan ortamdamı durmalı deney cvplarsanız sevinirim
|
Sayın didemad,
Torf nemli ama ıslak olmamalı. Avuç içine alıp sıktığınızda su damlamamalı. |
özel mesaj atamıyormuyuz
|
Alıntı:
|
Forumun alışveriş bölümüne bakınız .
|
Iba ile köklendirme yapmak istiyorum.elma.armut.ayva.kiraz.erik.kayısı.şeftal i.zeytin.nar.badem.üzüm bunlardan hangilerini köklendirebilirim.yeşil çeliklemi veya odun çeliklemi uygun olur.zamanlama önemlimi. Başarırsam ayni cinsmi olur.emeğinize saygılar
|
Sayın grandrose,
Bu başlıkta sadece Afrika Menekşelerini konuşuyoruz. Aşağıdaki linke tıklayıp, Sn. Mine Pakkaner'den yardım isteyebilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/bir-bil...htm#post868547 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
...ben suda köklendirme işlemini başardım resimde ekliyorum..fakat topraga nasıl gecireceğim bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz..
|
Köklenen yaprağınızı hazırladığınız toprak harcına kökleri ve yeni verdiği minik yaprağı , hiç zedelemeden, bastırmadan biraz yüzlek olarak dikiniz. Diktiğiniz fidenizin toprağını elle sakın bastırmayın, sulama ile toprağı oturur, yerleşir. Güle güle büyütün:)
|
deney çok guzeldi emeğinize sağlık.. poşette hemen şimdi deneyeceğim..
|
poşetteki deneyim bugun neticesini vermeye başladı çok ufak ama birsürü kök çıkarmış biraz daha köklenince torf a alacağım..
|
Alıntı:
|
Doğru başlığa taşıdım sevgili yeşilgiresun :)
|
Alıntı:
|
Rica ederim, hepimiz benzer hataları yaptık ve yapmaya devam edebiliyoruz sevgili yesilgiresun :)
|
oksijenli su illa gerekli mi ?
|
Ben birini suda birini toprakta köklendirmeyi deneyeceğim ama biraz ucunu 45 derece eğrelteyim mi?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025