agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha)
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen m_akif
  • 1 Gönderen m_akif
  • 1 Gönderen sardunyadervis

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-03-2014, 15:41   #5
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
sardunyadervis's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: izmir
Mesajlar: 282
Bu linkte sirke anlatılıyor
How to Garden With Vinegar: 11 Steps (with Pictures) - wikiHow

Ph ayarlamak için olan çevirisi
Açelyalar, gardenya ve orman gülleri gibi asidik ortamı seven bitkileriniz ne durumda? Olması gerektiği gibi çiçek veriyorlar mı? Vermiyorlarsa toprağın asitliğini arttırın. Sert su bölgelerinde, 4 litre musluk suyuna 1 fincan sirke ekleyin. Asitliği arttırmanız aynı zamanda topraktaki demirin bitkileriniz tarafından alınmasını da sağlayacaktır. Ve bahçede çok fazla kireç varsa, onu nötralize etmek için sirke kullanın.

Fungusite olarak kullanımı çevirisi

, Bir mantar öldürücü olarak kullanım. Sizin bahçe bitkileri mücadele ve gül siyah nokta veya diğer fungal hastalıklardan muzdarip? Beyaz sirke 2 yemek kaşığı alın ve kompost çay 4 litre ile karıştırın. Şimdi bu karışım ile bahçe bitkileri sprey ve farkı görmek. Gül için, yöntem biraz farklıdır. Elma sirkesi 3 yemek kaşığı alın ve bu mantar hastalıkları kontrol etmek için 4 litre su ile karıştırın. Tabii ki, en iyi sonuçları almak için gül ya kompost çayı unutmayın. Külleme için sirkesi 2-3 yemek kaşığı almak ve 4 litre su ile karıştırın ve bitkiler sprey. Bu sorunu kontrol yardımcı olacaktır.

TRAKLI beğendi.
sardunyadervis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025