![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2013
|
Alıntı:
Ben çok memnunum ne böcek nede yabancı bir karışım da çıkmıyor,paket ufak rahatlıkla saklanabilir.Tavsiye ederim. Diğer bitkilerle uyumunu bilemiyorum ama ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2013
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ekte yollanacak paketin görüntüsü, fayanslar 30 cm olsa, paketin boyu 60 cm yi bile geçmiyor, İkinci fotoğrafta harcın açıkkenki görüntüsü.Umarım diğer bitkilerinize de uyumlu olur da, alabilirsiniz.Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2013
|
Alıntı:
![]() Bu arada benim de evimin yakınında bauhaus var. Az önce gittim geldim. Çiçekleri solmuş menekşeler 1.90'a satılıyor. aldım bir tane daha. Menekşe sayısı arttığına göre şart oldu zaten ![]() Ve siparişimi verdim kargo ücreti 0 yazdı. Şaşırdım açıkçası. Havale ücretiyle beraber 8 TL'ye geldi. Bayağı bir idare edicek beni. Hesaplı oldu. Düzenleme : Kapıda 7,50 TL kargo ücreti ödedim. Kargoya verilip verilemediğini takip edemedim. Bana kargo takip numarası gönderilmedi. Doğalbahçeme mail attım dönmediler. Ne zaman geleceğini algılayamadım. Ben evde yoktum annemden de 7,50 isteyince kadın şaşırmış ![]() ![]() Düzenleyen kokett : 14-03-2014 saat 13:47 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Banada sevgili menekşecibaba ve sevgili makimiz önerdi sağ olsunlar. Yeni menekşenizi mümkünse en az mümkünse 15 gün diğerlerinden ayrı tutunuz karantina yapınız,hastalık gelebiliyor hele markette çok beklemişse. Selamlar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|