![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Sayın aydilem 41 kere maşallah Menekşeleriniz hayran olunacak güzellikte Allah nazarlardan saklasın Toprak olarak ne kullanıyorsunuz, nasıl bir bakım uyguluyorsunuz besin takviyesi falan yapıyor musunuz? Çok soru sordum kusura bakmayın ama o bulundukları yere güneş vuruyor mu tülün arkasından veya normal olarak? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Zaten söğüt gübresi nimet menekşeler için Şimdi de teyzem çınar gübresi modası çıkardı nerden bulup icat eder böyle şeyleri bilmem menekşeler harika inanın çiçek açmasın sorun etmezsiniz yapraklar o derece canlı ve gösterişli maşallah maşallah Çınar dediğim de dişbudak bizim buralarda dişbudağa çınar denir belki bulursanız söğüt gübresiyle karıştırıp kullanın tavsiye ederim kesinlikle ben buldum yarın hemen saksı değişimi yapıcam ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Bay Tömürcek, Bu söğüt gübresi dediğniz nedir? Söğük yaprakları çürüntüsü mü anlayamadım? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
"Bakteri ürememesi için fazla coopeatin kurutularak saklanması gerekiyor, bilginiz olsun" Sayın Maki01 Ben de hindistancevizi lifi aldım. su ekleyince epey çoğaldı, acemilikten ilk kullanımda hepsini ıslattım kullandım ama yarıdan fazlası da arttı. Ben de artanının ağzını bağlayıp poşeti ile kaldırdım.Şimdi bu mesajı okuyunca eyvah dedim hemen balkona çıkarttım kuruması için. Bakteri üremiş midir?. Geç mi kaldım. Bu cocopeat i tekrar kullanabilirmiyim? zararlı hale gelmişmidir?. Yaklaşık 1 hafta kapalı kaldı poşette... |
|
|
|
![]() |
|
|