![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
sevgili maki01 , plantafol için ürenin % 2 olmasını düşündürücü bulmuşsunuz benim sıvı besinimde ise % 3,68. ben kesin olarak yaktım minikçikleri ![]() genta menekşeler için sıvı bitki besini toplam azot % 6 nitrik azot % 1,17 amonyak azotu %1 ,20 fosfor % 6 potasyum % 4 üre %3,68 sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Annenin tahminleri doğru bence, azot bileşeni ağırlıklı üreden oluşuyor. Özellikle minyatürlerin narin kökleri bu oranda üreye zor dayanır diye düşünüyorum. Çiçek Çoşturan'nın Afrika Menekşeleri için ürettiği gübreyi minyatürler dahil , tüm menekşeleriniz için öneririm. Ben yavru döneminde mavi şişeyi ( NPK oranları eşit ve üre yok) , belli büyüklüğe eriştikten sonra ise menekşeler için hazırlanmış mor şişeyi kullanıyorum, sorun yaşamıyorum. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-07-2011
|
sevgili menekşecibaba fotoğraflardan yanlış görmediysem fitilli sulama kullanıyorsunuz menekşeleriniz için sürekli bu yöntemimi kullanıyorsunuz yoksa köklendirme süresindemi iki tane menekşe yavrum var biri 3 yaprak diğeri 6 yaprak oldu fitilli sulama ile köklendiler böyle sulamaya devam etmelimiyim şimdiden teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|