![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2013
|
Alıntı:
Nesil olarak yapraktan üretilen yavru 1 nesil sayılıyor değil mi ? AVSA bunu nasıl denetleyecek.? Ana ve / veya Baba NOID olsa bile 3. nesil stabil bir tür üretilirse Register edilmeyecek mi ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Herhalde bu karşılıklı güven meselesi .. Moralinizi bozmasın ama 15.000 in üzerinde kayıt oluşmuş.. ![]() 3.sorunun cevabını ben de merak ediyorum ,ayrıca sport oluşumlar var çok güzel ayrı bir tür . Cevresel etkileşimlerle mutasyon değişimler var bunlar ın registerı mümkün olması lazım . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2013
|
Alıntı:
15000 Tür moralimi bozmaz aksine sayıyı az bile buluyorum... Popülasyona oranlarsak daha ortaya çıkması gereken bir çok tür olduğu anlaşılıyor. Başka bir tartışma konusu bu ancak, yanlış anlamadıysam AVSA bir sosyal topluluk olarak register ediyor. Oysaki bunun bilimsel olarak register edilmesi gerekmez mi? Örneğin üniversiteler...(bilimsel sınıflandırma ) Avsa'nın kaynaklarını yetersiz buluyorum..(Çok detay incelemedim ama ) Elinizdeki türü araştırıp bulmak tam bir işkence. Menekşenin tanımı düz metin biçiminde yaprak türü çiçek türü bu. renk aralığı şu ... gibi bir arama kriteri sitelerinde yok... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
afrika menekşelerinde, hibrit, tohum çimlendirme, tohumla üretim |
|
|