agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha)
(https)




Beğeni Düzeni22561Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-11-2010, 08:21   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-06-2010
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 446
Sayın Fahriyee, tüm sorularınızın cevapları Hoyaların topraksız ortamlarda yetiştirilmesi başlığında mevcut.Tekrar incelemenizi öneririm.

Hydrosuccess Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-11-2010, 10:31   #2
Kaybettik
 
sevim.K's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-12-2008
Şehir: sakarya/ Artvin
Mesajlar: 5,932
Galeri: 6
Sn Hydrosuccess; yaşadığım yerde ihtiyacım olan bitki yetiştirmede gerekli ürünlerin çoğunu temin edemiyorum. İnternet üzerinden alışveriş yaptığım bir iki yerde de diatomit ile ilgili olarak yardımcı olamadılar. İnternette yaptığım araştırmada alabileceğim bir iki yer buldum ancak deneme amacıyla çok az ihtiyacım olması ve satılan miktarların başlangıç olarak bana fazla gelmesi nedeniyle almadım. Elimde şuan vermikulit var. Vermikulitle bir iki yaprak köklendirme ve yetiştirme denemesi yapmak istiyorum. Aynı sonucu alacağımdan emin değilim ama malzeme temin edinceye kadar deneyeceğim, bakalım.

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025