agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha)
(https)




Beğeni Düzeni22561Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-06-2010, 12:51   #1
Ağaç Dostu
 
fahriyee's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-03-2010
Şehir: konya
Mesajlar: 487
Arkadaşlar menekşeleriniz çok güzel maşallah ellerinize sağlık.Sevgili Ahsen!Evin hiç güneş almıyor mu?Ya da başka bir sorun mu var?Bizimle paylaşırsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Sayın Avukat!yapraktan gübre vermeyin derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.(yapraktan üretmek için ektiğimizde mi?)


Düzenleyen fahriyee : 16-06-2010 saat 12:51 Neden: eksik harf
fahriyee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-06-2010, 21:35   #2
Ağaçsever
 
Ahsen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-04-2010
Şehir: KONYA-Beyşehir
Mesajlar: 35
Question

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fahriyee Mesajı Göster
Arkadaşlar menekşeleriniz çok güzel maşallah ellerinize sağlık.Sevgili Ahsen!Evin hiç güneş almıyor mu?Ya da başka bir sorun mu var?Bizimle paylaşırsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Sayın Avukat!yapraktan gübre vermeyin derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.(yapraktan üretmek için ektiğimizde mi?)
Fahriye hanım, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Evime gelince, sobalı evde oturmanın zorlukları çiçeklere de yansıyor doğal olarak. Yazın o kadar emek verip çiçek açtırdığım menekşelerim kışın yer değiştirince bozuluyor.Tam bir yapboz anlayacağınız.Şu anda altı tane menekşem var, bu rakam sizinkilerin yanında çok komik ama yer sıkıntısı yüzünden bu kadarıyla yetinmek zorundayim.(Gönlüm daha fazlasını istiyor ama...)

Ahsen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-06-2010, 16:59   #3
Ağaç Dostu
 
fahriyee's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-03-2010
Şehir: konya
Mesajlar: 487
Rica ederim Ahsen Hanım yer değişiminin menekşelere çok zarar verdiğini düşünmezdim.Biz de kışın oda değiştirince çiçekler de başka odaya taşınırdı.Şimdi öyle yapmıyorum ,aynı odada kalıyorlar ama huyum kurusun menekşenin biri kötü olunca diğerlerini kaydırıyorum.Bu yüzden mi bilmem ara ara kök çürüğü yaşarım(sulamaya dikkat etmeme rağmen).Her neyse;siz çiçekli menekşelerinizin resmini yükleyin de sizde olmayan renkler bende varsa yaprak verebilirim.(hatta bir yapraktan 3-4 yavru çıkarsa ayırınca da verebilirim)Bir mevsimlik bile olsa hevesiniz kalmasın bence.


Düzenleyen fahriyee : 17-06-2010 saat 17:00 Neden: imla hatası
fahriyee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025