Merhabalar,sayın Bergüzar hala bir ırk arıyor musunuz bilmiyorum.Ancak sayın ilksenöztürk çok net bir şekilde ırklardan ve köpeklerin genel karakteristik özelliklerinden bahsetmiş ben de acizane kendisine katılarak aynı tür bir tavsiyede bulunmak isterim sizlere,hayvan barınaklarının facebookta da nefis bir paylaşım siteleri var. Evsiz bırakılmış kedi,köpek her kim gelirse kısacık bir bakımdan sonra aile edindirilebilmeleri adına fotoğrafları çekilerek paylaşım sitelerinde gösteriliyolar hem de hergün.. size ise sadece sımsıcak evinizden bir tıkta ulaşabileceğiniz kadar yakınınızdalar.. bunları sadece sizin için değil tüm hayvandostları için hatırlatmak istedim.. Bu rada oğlumuz Zamp tan da bahsetmeden olmaz tabii ki şu an 3. yaşına yeni başladık ancak kulağımız çokk ağrıyor bir kulak düşük geziyor ortalıkta veteriner geçen sefer verdiği ilacı kullanmamızı önerdi Canaural markalı bu kulak ilacı iltihaplı ağrılarda hakikaten çok iyi bir çözüm... Hepinize mutluluklar ve iyi bir yıl dilerim...
|