View Single Post
Eski 25-02-2010, 16:46   #143
Sutut
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 25-02-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 5
Vermikülit ve leonarditte yaşanan sorunların hiç birisini SUTUT'ta yaşamazsınız

Alman menşeili Stockosorb ve Amerikan menşeili Qemisoyl (Kemisol) marka tarımsal su tutucu polimerin satışını yapmaktayız.

Önceki senelerde, farklı ürünler üzerinde farklı bölge ve klim koşullarında uygulama yapan müşterilerimizle periyodik olarak yaptığımız görüşmelerde sonuçların memnuniyet verici olduğu yönünde geri besleme almaktayız.

Ürünlerimizin CE,MSDS,ISO sertifikalarının yanısıra Çevresel Toksikolojik/Ekotoksikolojik araştırma raporlarıda mevcuttur.

Sutut uygulandıktan sonra 4-6 yıl arasında etkinliğini devam ettirmekte bu süre sonunda herhangi bir zararlı atık bırakmaksızın biyolojik olarak tamamen çözülmektedir. Bu bağlamda yapılan fayda/maliyet analizlerinde; özellikle çok yıllık bitkilerde ve ağaç fidanlarında gerek sulama tasarrufu anlamında gerekse bitkinin su stresine girmemesi ve bunun neticesinde ortaya çıkan verim artışı anlamında ürünün yararları açıkca görülmektedir.

Çim alanlarda tavsiye edilen Sutut miktarı 80-100gr/m2'dir. (Bu uygulama neticesinde Ankara koşullarında sulama aralığı yarı gölge bir bölgede 5 güne kadar çıkarılmıştır).

Yeni dikim fidanlarda ise 50-80 gr/m2 olarak uygulanmaktadır.

Saygılarımla,

Sutut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön