![]() |
Bugün tohumları teslim aldım. Organizasyonda emeği geçen ve paylaşıma katılan herkese çok teşekkür ediyorum.
|
Tohumlarımı teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
|
Kargoyu bugun teslim aldim tohum paylaşan ve emeği
Geçen herkese çok teşekkür ediyorum |
Kargom geldi, hem de tohum gönderdiğim zarfla, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
|
Bugün tohumları teslim aldım. Organizasyonda emeği geçen ve paylaşıma katılan herkese çok teşekkür ediyorum.
|
Merhaba arkadaşlar paket bugün ulaşmış, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
|
Kargomu bu gün aldım.. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
|
Kargoyu teslim aldım. Paylaşımda bulunanlar ile tohumların bize ulaşması için görev alanlara teşekkür ederim.
|
Merhaba kargom gelmiş emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu yıl babamın sağlık sorunlarından dolayı Tohum paylasamadim maalesef inşallah önümüzdeki yıl aldığım tohumları da cogaltarak daha fazla arkadaşımla paylaşabilirim.
|
Kargoyu dün teslim aldım...
|
Kargomu teslim aldım sonunda ,emeği geçen herkesin eline sağlık, umarım herkes için iyi bir sezon olur.
|
Kargomu biraz önce aldım, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
|
Kargomu teslim aldım emek veren tüm arkadaşların ellerine sağlık
|
Kargomu dün teslim aldım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Hakkınız ödenmez.
Sayın Renkli bahçem'e de büyük bir alicenaplık ile hediye olarak gönderdiği tohumlar için ayrıca teşekkür ederim. Tüm forumdaşlarımıza verimli ve sağlıklı bir sezon diliyorum. Gelecek yılki etkinlikte yeniden buluşabilmek dileği ile sevgiler, saygılar. |
Kargoyu bugün teslim aldım emeği geçen herkese teşekkür ederim.
|
Kargomu aldım, herkesin emeğine sağlık, çok teşekkür ederim
|
Merhabalar bende aldım, emeği geçen herkese teşekkürler
|
Kargo dün akşam elime geçti.Yine aynı sevinç ve heyecan vardı😊
Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler🙏🥰 |
http://www.agaclar.net/forum/1622640-post5.htm Muz kokulu kavun gelmemiş bana :(
|
Alıntı:
|
Benim kargom da nihayet dün akşam elime geçti. Bütün forumdaşlara çok çok teşekkür ederim. Herkese bereketli sezonlar diliyorum.
|
Benim kargom da geldi.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
Kargomu aldım, organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
|
Merhaba,
Kargomu aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025