![]() |
PTT kargo. KP04191327120
|
B n bugün yurtiçi kargo ile gonderdim
|
Aras Kargo... 211439005580 takip nosu
|
Dün tohumlar yurtiçi kargoya 613761241880 gönderi kodu ile teslim edildi
|
Bir kaç gün önce arkadaşım Yurtiçi kargoya teslim etmiş. Bütün geçerli talepleri karşıladım.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. |
Tohum sayısının kısıtlı olduğu bir çeşitteki üç talep hariç tüm talepleri karşıladım ve tohumları dün itibarıyla MNG kargo'ya teslim ettim. Fakat pakedi evden aldıkları için henüz takip numarasına ulaşamadım. Öğrenir öğrenmez bildireceğim.
|
Tohum paketlerimin tümünü dün yurtiçi kargoya teslim ettim.
Kargo takip no 603885100330 Emeği geçen herkese teşekkürler. |
Tohumları dün kargoya verdim. Yurtiçi Kargo - 709588832259
|
Bugün MNG Kargo' ya teslim ettim. no: 717787935100
|
Tüm geçerli talepleri karşıladım. PTT Kargo - KP04194550525.
Emeği geçenlere teşekkür ederim. |
172667933442 gönderi kodu ile Yurtiçi Kargo'ya teslim edildi. Emeği geçen ve geçecek olan tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler.
|
Ptt kargo kp04192760148
|
Tohumlarımı dün sürat kargo ile 99231135127816 takip numarası ile taleplerin hepsi karşılanıp gönderilmiştir.dolap uygulaması koduyla gönderdim.
|
Kargom teslim edilmiş olarak mesaj geldi
|
yurtiçi kargoya teslim edildi 212085570649
|
Bugün yurt içi kargoya verdim. Teşekkürler
|
Tohumları Perşembe günü PTT KARGO ile gönderdim.
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Akılsız köpeği yol kocatırmış... Tohumları gönderdikten sonra çevreden arkadaşlara da tohum ayarlıyayım dedim. Baktım önüme berkelet tie dye domates ile blue beauty çıktı ve kafamda bunları gönderdiğime dair hiç veri bulamadım. Herhalde dedim fazla talep eden yoktu; baktım talep eden epey var, bu seferde herhalde bu talepler @meyvelitepe nin gazabına uğradı, (aklımca üşengenlik yapıp tekrar geçmeyecem tohumların başına) e o da değil, @meyvelitepe nin gönderdiği listeye baktım geçerli talepler. Sonra suçlu aradım tabi; yazıcıyı fırçaladım önce niye bir sayfa eksik çıkardın diye, öyle ya nereye gider bu ilk sayfa... Baktım oralı değil HP .. Arkadaşa söylendim bu kez, izinde olduğum için o çıkarıp gelmişti, o da umursamadı, yedi tane sayfa getirdim ben kim bilir nerede bıraktın dedi... Ama uğraş uğraş suçluyu buldum tabi... Bu yıl ne hanım ne de çocuklardan yardım eden olmayınca ben de denize düşen kediye sarılır dedim. Eklenti 727655 Bu ganare de başta pek hevesliydi, poşetleri açıverdi, kağıtları arada yese de poşetlere yerleştirdi vs. Meğer ilk sayfayı alıp kaçıran buymuş, veya budur herhalde, koca adam koca sayfayı kaybedecek değil ya. Neyse ilk başlarda şevkle yardım eden arkadaş sonraları ipe un sermeye başladı. Neymiş mart yaklaşıyormuş, hazırlık yapacakmış. Halbuki ne zaman gitsem yatışta... Eklenti 727654 Eklenti 727656 Bu yıl iki turda da olsa sağ salim tohumları gönderdik. Yaradan seneye de nasip eder inşallah... İnsanoğlu plan yaparken kader yukarıdan gülermiş... |
Alıntı:
Trafoya girmiştir kesin:cool: |
Yurtiçi kargo 307779416018 bugün teslim birimine ulaşmış olarak görünüyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025