![]() |
Alıntı:
Şimdi aldım, çok teşekkür ederim ;) |
Bende aldım.Emekleriniz için teşekkürler.
|
Sn.Meyvelitepe bende biraz önce aldım.Tesekkür ederim.
|
Bana da geldi , teşekkürler. Talep edenlerin yarısı kalmış gerçi... :)
|
Etiketlerim dün akşam gelmişti bu gün kestim yarın paketlemeye başlıyorum.Hepinize kolay gelsin.
|
Etiketler geldi. Elinize, emeğinize sağlık.
|
Benim de mailimde yok. Spam a de baktım ama..
|
Alıntı:
|
Tohumları postaladım, posta kodunu falan nereye yazmamız gerek?
|
Hazırım :)
1 Eklenti(ler)
Merhaba. Bana ulaşan bütün etiketleri poşetledim. Kutu numaralarına göre de ayırdım. Yarın kargoya vermeyi düşünüyorum. Yurtiçi kargo bana çok uzak. Farklı bir kargoyla yollasam olur mu? Kargo takip numarasını mesajla ya da email olarak yollayayım mı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın @meyvelitepe
benim tohum taleplerim iptal mi oldu acaba? |
Alıntı:
Birkaç mesaj üstte meyvelitepe liste linki vermiş. O listenin tohum talep edenler sütununda isminiz var. Benden de üç geçerli talebiniz var. |
Alıntı:
teşekkürler |
Benim etiketlerim de gelmiş. Ellerinize sağlık
|
Bende etiketlerini aldım eksiksiz olarak tohum poşetlerini hazırladım kısmet olursa Salı günü kargoya vereceğim herkese teşekkürler
|
Benim de talep ettiğim tohumlar gelmedi .Talep etmekte bir yanlışlık mı yaptım acaba yoksa hala gelir diye umut edeyim mi?
|
Alıntı:
Ayrıca, bu başlık geçen senenin. Bu yıl henüz talep edenlere kargo gönderimi başlamadığı için bu yıla ait başlık açılmadı. |
çok teşekkür ederim MeyveliTepe
|
Fersan hn, benden de tohum talebiniz olmuş ama bu sene için biraz geç kaldınız. Bir sonraki sezon için takipte kalın, gerekirse özelden yazın ne zaman ve nasıl talep edeceğiniz hk yardımcı olalım. Olur mu? :)
|
tamam obabilgesi çok teşekkür ederim.talep ettiklerim 2023 ocak şubat aylarında gelir mi acaba yoksa yeni taleplerde mi bulunmam gerekiyor.
|
kargo adresi
sn. meyvelitepe kargo adresini kaybettım yazışmalarda bulamıyorum tekrarlamanız olası mı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Meyvelitepe bana e-posta ulaşmadı. Size özel mesajla 3 farklı e-posta adresi gönderdim. Oralara iletirseniz mümkün olan en kısa sürede tohumları hazırlayıp göndereyim.
|
Alıntı:
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=859423825 |
1 Eklenti(ler)
Markette gördüm eğer kaliforniya biberlerde olması gereken boyut buysa benim etkinlikte dağıttım bunun çocuğu gibi kalır :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Yıllardır serada sadece kırmızı ve sarı kaliforniya biberi yetiştiririz. Bugün bile hala bitkilerin üzerinde var. Et kalınlığı ortalama 7-8 mm civarında olur. Serada, nisbeten loş ışıkta muhteşem performans gösterir.
|
Bende kargo poşetlerini hazırladım.Bütün talepleri karşıladım.Yarın kargoya verip buraya takip numarasını iletirim.
|
Alıntı:
Sizin yetiştirdikleriniz 4 loblu mu? Bendekiler maalesef 3 lobluydu :( |
Alıntı:
Bu çeşit grubu biberler serada 1.5, bazen 2 metre boya ulaşıyorlar ve sürekli çiçek açıp meyve bağlıyorlar. Yaprak boyları 15 santim civarında oluyor. Biberlerin olgunlaşma süreli hayli uzun. Önce yeşil olarak son büyüklüklerine geliyor, ondan sonra rengi her ne ise o renge dönüyor. Çok büyüdükleri ve meyve ağırlıklıkları fazla olduğu için her dalın, bazen her meyvenin ayrı ayrı askıya alınması gerekebiliyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025