![]() |
Alıntı:
SM-A528B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
ahsenn
ayhank Adresleriniz yok. Acilen göndermenizi rica ediyoruz |
merhaba. az önce yolladım bilgilerimi
geç kaldım sanırım |
bugün kontrol ettim mailimde gelen herhangi bir mail yok etiketler çıkmadı sanırım
|
Etiketler bu geceden itibaren gönderilmeye başlanacak
|
Geçerli taleplere karşılık gelen etiketlerin tamamını paylaşımcılara gönderdim. Lütfen e-posta'larınızı kontrol ediniz. Gelmeyen, kazara başkasının etiketi gelen vs. olur ise hemen bildiriniz. Günlerdir fena ambale oldum, birinin etiketini başkasına göndermiş olmayayım.
Etiket sayıları düşündüğünüzden az çıkabilir. Her zamanki gibi epey geçersiz talep vardı. |
Alıntı:
|
Sn. Meyvelitepe’nin etiketleri gönderdiği mesaj bende spam’e düşmüştü.
Spam’lerinizi de kontrol etmeyi unutmayın. |
Merhaba mailimi aldim bende bir problem yok. Çalışmalarınız için çok teşekkürler
|
Bende aldım spam a düşmüş, eklenti orada açılmıyor, Ana kutuya taşırsanız açılıyor.
|
Mailiniz ulaştı, emekleriniz için teşekkür ediyorum.
|
Sayın MeyveliTepe, öncelikle emeklerinize sağlık. Bildiğiniz gibi bazı tohumlarda sayı sınırlı olmasına rağmen, mevcuttan fazla talep gelebiliyor. Bu talepleri geçen yıllarda yine sizin çıkardığınız listeler vasıtasıyla, en azından talep etme sırasına göre düzenleyebiliyorduk. Böyle bir liste bu yıl da yayınlayacak mısınz? Teşekkür ederim.
|
İlgili mail tarafıma ulaşmış olup, listeleri teslim aldım. Bu kutlu organizasyondaki gayretiniz ve emeğiniz için çok teşekkür eder, kolaylıklar dilerim
|
Sn.Meyvelitepe etiket gönderme işi bitti mi acaba? Bütün klasörlere baktım gelmemiş.Acaba sabırsız mi davrandım😊
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sn. Meyvelitepe, Bende de aynı durum sözkonusu, hiçbir klasörüme gelmemiş. Tekrar yollayabilirseniz sevinirim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eposta geldi
akşam işe koyuluyoruz :d |
Alıntı:
Şimdi aldım, çok teşekkür ederim ;) |
Bende aldım.Emekleriniz için teşekkürler.
|
Sn.Meyvelitepe bende biraz önce aldım.Tesekkür ederim.
|
Bana da geldi , teşekkürler. Talep edenlerin yarısı kalmış gerçi... :)
|
Etiketlerim dün akşam gelmişti bu gün kestim yarın paketlemeye başlıyorum.Hepinize kolay gelsin.
|
Etiketler geldi. Elinize, emeğinize sağlık.
|
Benim de mailimde yok. Spam a de baktım ama..
|
Alıntı:
|
Tohumları postaladım, posta kodunu falan nereye yazmamız gerek?
|
Hazırım :)
1 Eklenti(ler)
Merhaba. Bana ulaşan bütün etiketleri poşetledim. Kutu numaralarına göre de ayırdım. Yarın kargoya vermeyi düşünüyorum. Yurtiçi kargo bana çok uzak. Farklı bir kargoyla yollasam olur mu? Kargo takip numarasını mesajla ya da email olarak yollayayım mı?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025