![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
paylaşmış olduğunuz fotoğraf dikenli köy salatalığının fotoğrafı badem salatalık koyu yeşil renkli tırtıksız oluyor boyu çok uzamıyor ve hafif tombulca olmaktadır. tohumda hata da olabilir ya da resimde hata var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2019
|
Alıntı:
Resimlerdekiler ise bendeki badem salatalıkların tohuma kaçmış (yani nihai) hali. İki tane tohumluk bıraktım ve daha yavruyken dikensiz olmalarına dikkat ederek bıraktım. Yalnız, tohum bana da izole edilmiş olarak gelmediği için ilk resimdeki hafif de olsa bir etki almış olabilir (çünkü bu cinste arada kornişon çıkıyordu). Fakat fenotip, dominant olarak badem salatalıktır. Diğer tohumluğun da resmini paylaşıyorum. Tohumları karışık koyacağım. Düzenleyen Şeftali çiçeği : 29-11-2022 saat 13:30 Neden: ilave |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
evet bu doğru gerçek badem bu şekilde ama oradaki minik dikensi görünüm garip geldi bana da haklısınız belki farklılık olabilir size ulaşıncaya kadar çünkü geçen sene benim gödnerdiğim kişiden ben tekrar talep ettim bir değişiklik oldu mu diye benim gönderdiğim gibi devam ediyordu o kişide sorun görülmedi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|