agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2022-2023 Tohum Paylaşım
(https)

Beğeni Düzeni253Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-10-2022, 11:46   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-11-2012
Tohum tanıtımları bir şablon kullanılarak yapılsa izolasyon bilgisi gibi önemli ayrıntılar atlanılmasa. Bir kaç kişi gönüllü editör olarak çalışsa ve paylaşımları denetlese nasıl olur?

Atilgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-10-2022, 15:04   #2
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Atilgan Mesajı Göster
Tohum tanıtımları bir şablon kullanılarak yapılsa izolasyon bilgisi gibi önemli ayrıntılar atlanılmasa. Bir kaç kişi gönüllü editör olarak çalışsa ve paylaşımları denetlese nasıl olur?
Bir şablonumuz var zaten. Uyulmasını önemle rica ediyoruz.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2022, 00:24   #3
Ağaç Dostu

Şeftali çiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Atilgan Mesajı Göster

Kesinlikle katılıyorum, izolasyon maalesef %90 ciddiye alınmıyor. Özelliklerini beğenip aldığımız bazı tohumlardan farklı vasıflara sahip ürünlerin çıkması biraz hayal kırıcı. Bu konuda bir şey yapılamaz mı? Ticari sitelere prensip olarak uzağım ama hiç değilse beklediğimiz özellikler garanti oluyor.

Ya da bu durumu Etkinliğimizin bütün olumlu yanlarının tuzu biberi olarak mı kabul etmeliyiz?

Düzenleyen Şeftali çiçeği : 23-10-2022 saat 14:18 Neden: İmla hatası
Şeftali çiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2022, 08:16   #4
Ağaç Dostu.

Zekoş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2009
Galeri: 4
İzolasyon önlemi kadar hastalik da cok önemli bir etken..hatta daha fazla..melez bir ürün ciktığında sadece hayal kiriklıgi yasaniyor.Hastalik olunca daha kotü sonuclar oluyor...Bu sene hastalıktan dolayı ürün olmadi diyebilirim hava şartlarinin etkisi olsa da hastalikli tohumun da etkisi büyük..Bu konuya da ozellikle dikkat edelim lütfen..baskalarinin bahcesini mahvetmeye hakkımız yok
Tedbir olarak şöyle bir önerim var..tanitım tam kurallara uygun yapilmadiginda yönetici tarafindan paylasim kaldırılabilir.Böylelikle kisiyi dogru tanitim yapmaya mecbur edebiliriz😊

Zekoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-01-2023, 12:02   #5
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 01-01-2019
.

Bence şu an işleyiş olarak oturmuş bir sistem ve özveriyle emek veren kişiler zaten var. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Buna ek olarak, hem yükü azaltmak hem de üyelerle birebir tanış olmak adına aynı illerdeki üyelerin mesajlaşması için il bazlı sayfalar oluşturulabilir.

Bu hem sitenin yükünü azaltabileceği gibi üyelerin de bazı tohumlara daha kolay ve hızlı ulaşımını da sağlayabilir.

Kişisel açılan sayfalar pek ilgi çekmediği gibi mesaj yoğunluğundan kaybolup gidiyor.

fth0507 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-01-2023, 07:28   #6
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-03-2019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fth0507 Mesajı Göster
Bence şu an işleyiş olarak oturmuş bir sistem ve özveriyle emek veren kişiler zaten var. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Buna ek olarak, hem yükü azaltmak hem de üyelerle birebir tanış olmak adına aynı illerdeki üyelerin mesajlaşması için il bazlı sayfalar oluşturulabilir.

Bu hem sitenin yükünü azaltabileceği gibi üyelerin de bazı tohumlara daha kolay ve hızlı ulaşımını da sağlayabilir.

Kişisel açılan sayfalar pek ilgi çekmediği gibi mesaj yoğunluğundan kaybolup gidiyor.
Sayın fth0507; öneri ve tavsiyeleriniz gayet güzeldir, paylaştığınız için teşekkürler. Fakat ben; emek değer sklasında, ne kadar emekle yapılırsa o kadar değerli olur düşüncesindeyim. İl bazlı grup çalışmaları yapılabilir, yapılsada; tohum paylaşım etkinliği forum sayfasında benim için daha anlamlı olacaktır.

nazlı06 ve Sulezena beğendi.
feyzi_48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2023, 12:29   #7
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 01-01-2019
.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi feyzi_48 Mesajı Göster
Sayın fth0507; öneri ve tavsiyeleriniz gayet güzeldir, paylaştığınız için teşekkürler. Fakat ben; emek değer sklasında, ne kadar emekle yapılırsa o kadar değerli olur düşüncesindeyim. İl bazlı grup çalışmaları yapılabilir, yapılsada; tohum paylaşım etkinliği forum sayfasında benim için daha anlamlı olacaktır.
Tabiiki öncelik forum sayfası.. Benim buna ek olarak yine forum sayfasından illere göre başlık açılabilirse kendi aramızda da daha tohumlara hızlı ulaşılması için sunduğum bir fikirdi. etkinliğe konulamayan çiçek ve çelik paylaşımı da olabilir kanısındayım.

fth0507 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025