![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Tohum tanıtımları bir şablon kullanılarak yapılsa izolasyon bilgisi gibi önemli ayrıntılar atlanılmasa. Bir kaç kişi gönüllü editör olarak çalışsa ve paylaşımları denetlese nasıl olur? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Bir şablonumuz var zaten. Uyulmasını önemle rica ediyoruz. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2019
|
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum, izolasyon maalesef %90 ciddiye alınmıyor. Özelliklerini beğenip aldığımız bazı tohumlardan farklı vasıflara sahip ürünlerin çıkması biraz hayal kırıcı. Bu konuda bir şey yapılamaz mı? Ticari sitelere prensip olarak uzağım ama hiç değilse beklediğimiz özellikler garanti oluyor. Ya da bu durumu Etkinliğimizin bütün olumlu yanlarının tuzu biberi olarak mı kabul etmeliyiz? ![]() Düzenleyen Şeftali çiçeği : 23-10-2022 saat 14:18 Neden: İmla hatası |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu.
|
İzolasyon önlemi kadar hastalik da cok önemli bir etken..hatta daha fazla..melez bir ürün ciktığında sadece hayal kiriklıgi yasaniyor.Hastalik olunca daha kotü sonuclar oluyor...Bu sene hastalıktan dolayı ürün olmadi diyebilirim hava şartlarinin etkisi olsa da hastalikli tohumun da etkisi büyük..Bu konuya da ozellikle dikkat edelim lütfen..baskalarinin bahcesini mahvetmeye hakkımız yok ![]() Tedbir olarak şöyle bir önerim var..tanitım tam kurallara uygun yapilmadiginda yönetici tarafindan paylasim kaldırılabilir.Böylelikle kisiyi dogru tanitim yapmaya mecbur edebiliriz😊 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-01-2019
|
.
Bence şu an işleyiş olarak oturmuş bir sistem ve özveriyle emek veren kişiler zaten var. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Buna ek olarak, hem yükü azaltmak hem de üyelerle birebir tanış olmak adına aynı illerdeki üyelerin mesajlaşması için il bazlı sayfalar oluşturulabilir. Bu hem sitenin yükünü azaltabileceği gibi üyelerin de bazı tohumlara daha kolay ve hızlı ulaşımını da sağlayabilir. Kişisel açılan sayfalar pek ilgi çekmediği gibi mesaj yoğunluğundan kaybolup gidiyor. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2019
|
Alıntı:
|