agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2022-2023 Tohum Paylaşım
(https)

Beğeni Düzeni253Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-09-2022, 15:54   #1
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Nasıl? Aklınıza gelen tam olarak nedir?
Etkinlik faaliyetleri yeni kullanıcıları siteye çekecektir. Bizler de bu faaliyeti sanal ortamda yayarak katkı yapalım mı, yoksa zaten bu faaliyetleri iki yıldır deplasmanda zar zor yürütüyoruz deyip işi daha da zorlaştırmayalım mı.

chelik26 beğendi.
TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-09-2022, 22:32   #2
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Etkinlik faaliyetleri yeni kullanıcıları siteye çekecektir. Bizler de bu faaliyeti sanal ortamda yayarak katkı yapalım mı, yoksa zaten bu faaliyetleri iki yıldır deplasmanda zar zor yürütüyoruz deyip işi daha da zorlaştırmayalım mı.
"Deplasmanda zar zor yürütmekle" neyi kasteddiğinizi bilmiyorum ama elbette duyurabilirsiniz. Etkinlik prensiplerinde yazılı şartları sağlayan herkese kapı açık.

Bu yıl, etkinliğin bu formatla yürütülmesinin 10. yılı. Katılımcılar ne kadar farkında bilemiyorum ama, çok olgunlaşmış bir sistem, metodlar ve prosedürler bütünü ile yürüyor. Bu bakımdan sistemlere çok bağlı olmakla beraber kişilere bağlı değil. Sistemi tasarlayıp kuran, büyük ölçüde kayıtlara hakim kişi olarak bana dahi bağlı değil. Belli formasyona sahip birilerine devretmem sadece birkaç gün alır. Bu yüzden "deplasman" gibi bir şey yok

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-09-2022, 12:13   #3
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
"Deplasmanda zar zor yürütmekle" neyi kasteddiğinizi bilmiyorum ama elbette duyurabilirsiniz. Etkinlik prensiplerinde yazılı şartları sağlayan herkese kapı açık.

Bu yıl, etkinliğin bu formatla yürütülmesinin 10. yılı. Katılımcılar ne kadar farkında bilemiyorum ama, çok olgunlaşmış bir sistem, metodlar ve prosedürler bütünü ile yürüyor. Bu bakımdan sistemlere çok bağlı olmakla beraber kişilere bağlı değil. Sistemi tasarlayıp kuran, büyük ölçüde kayıtlara hakim kişi olarak bana dahi bağlı değil. Belli formasyona sahip birilerine devretmem sadece birkaç gün alır. Bu yüzden "deplasman" gibi bir şey yok
İki yıldır İstanbul dan İzmir e taşındı ya onu kastettim.

Sistem çok güzel, kesinlikle objektif, kişilere bağlı bir tarafı yok. İlçede benzerini uygulayalım dedim, kişiye bağlı olunca objektif olmadı, hangi tohumlar kime gitti belirsiz oldu vs.

Ben kendi adıma sanal alemde reklamımızı yapıyorum o zaman.

Etkinlik başında gönüllü para toplanmasına devam edelim. Ufak tefek sorunlar (kargonun geri gelmesi vs.) masraflar buradan halledilir.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-09-2022, 17:29   #4
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
İki yıldır İstanbul dan İzmir e taşındı ya onu kastettim.

Sistem çok güzel, kesinlikle objektif, kişilere bağlı bir tarafı yok. İlçede benzerini uygulayalım dedim, kişiye bağlı olunca objektif olmadı, hangi tohumlar kime gitti belirsiz oldu vs.

Ben kendi adıma sanal alemde reklamımızı yapıyorum o zaman.

Etkinlik başında gönüllü para toplanmasına devam edelim. Ufak tefek sorunlar (kargonun geri gelmesi vs.) masraflar buradan halledilir.
Kendilerini acindirip tohum toplayıp daldan dala konanlarmi ararsınız yoksa azda olsa elindeki tohumları pazarlayan kar bunları ayırt edemiyoruz ne yazikki

nazlı06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-09-2022, 22:34   #5
Ağaç Dostu

kaknus's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2012
Adrese gelip de alınmadığı için geri gelen tohumlar öneli bir sorun. Bence tohum talep edenler gönderimler başlamadan bir hesaba kargo ücretlerini yatırsınlar.

kaknus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-09-2022, 22:47   #6
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kaknus Mesajı Göster
Adrese gelip de alınmadığı için geri gelen tohumlar öneli bir sorun. Bence tohum talep edenler gönderimler başlamadan bir hesaba kargo ücretlerini yatırsınlar.
Son birkaç yılda, kaç tane böyle durum olmuş ona bakarak değerlendirmek lazım. Şayet %1 mertebesinde kalmış ise %!'lik sakıncayı yok etmek için %99'u gereksiz bir efor içine sokmamak lazım, ki onun yönetilmesi sürecin bütününde ayrıca başka zayıf noktalar yaratacaktır.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025