![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Etkinlik faaliyetleri yeni kullanıcıları siteye çekecektir. Bizler de bu faaliyeti sanal ortamda yayarak katkı yapalım mı, yoksa zaten bu faaliyetleri iki yıldır deplasmanda zar zor yürütüyoruz deyip işi daha da zorlaştırmayalım mı. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Bu yıl, etkinliğin bu formatla yürütülmesinin 10. yılı. Katılımcılar ne kadar farkında bilemiyorum ama, çok olgunlaşmış bir sistem, metodlar ve prosedürler bütünü ile yürüyor. Bu bakımdan sistemlere çok bağlı olmakla beraber kişilere bağlı değil. Sistemi tasarlayıp kuran, büyük ölçüde kayıtlara hakim kişi olarak bana dahi bağlı değil. Belli formasyona sahip birilerine devretmem sadece birkaç gün alır. Bu yüzden "deplasman" gibi bir şey yok ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
![]() Sistem çok güzel, kesinlikle objektif, kişilere bağlı bir tarafı yok. İlçede benzerini uygulayalım dedim, kişiye bağlı olunca objektif olmadı, hangi tohumlar kime gitti belirsiz oldu vs. Ben kendi adıma sanal alemde reklamımızı yapıyorum o zaman. Etkinlik başında gönüllü para toplanmasına devam edelim. Ufak tefek sorunlar (kargonun geri gelmesi vs.) masraflar buradan halledilir. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2012
|
Adrese gelip de alınmadığı için geri gelen tohumlar öneli bir sorun. Bence tohum talep edenler gönderimler başlamadan bir hesaba kargo ücretlerini yatırsınlar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Son birkaç yılda, kaç tane böyle durum olmuş ona bakarak değerlendirmek lazım. Şayet %1 mertebesinde kalmış ise %!'lik sakıncayı yok etmek için %99'u gereksiz bir efor içine sokmamak lazım, ki onun yönetilmesi sürecin bütününde ayrıca başka zayıf noktalar yaratacaktır. |
|
|
|
![]() |
|
|