![]() |
Alıntı:
Şimdi bizim şubeyle görüştüm. Paketin dönüş yolunda olduğunu, Pazartesi şubeye döndüğünde ne olduğuna ilişkin detaylı bilgi verebileceklerini söylediler. Paket buraya dönerse size ulaşmasını sağlarım, merak etmeyin. |
Hava şartları nedeni ile kargoma ancak ulaşabildim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Kargonuz buraya geri geldi, sanırım transfer merkezinde bir sorun olmuş. Bugün tekrar size doğru yola çıkıyor. Şirketin hatası olduğu için iade vb. masrafı yok. |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Size de bir sürü zahmet oldu. Etkinliğin nazar boncuğu olsun , bu kadarla tamam olsun inşallah bu da 🤗 emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Kargomu alınca yeniden bilgi veririm . |
1 Eklenti(ler)
Merhaba , sonunda tohumlarıma kavuştum ben de. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim . Bereketli bir yıl olur umarım.
|
Tohumlarım gelmiş. Ben şehir dışında olduğumdan inceleyip heyecanlanma fırsatı bulamadım :)
Emeği geçen herkese teşekkürler. |
Merhaba, kargom dağıtıma çıkışının ertesi günü elime ulaştı, telefondan siteye giremediğim için ancak yazıyorum. Herkese çok teşekkürler ve bol şanslar!
|
Merhaba, benim tohumlarım henüz ulaşmadı, acaba bir aksilik mi oldu, katılamadık mı etkinliğe :(
|
Alıntı:
Alıntı:
|
bunlar makul mantıklı mesajdan sayılır inşallah :D girip okumak yetmiyor demek ki, bundan sonra sorularımla sizi darlayacağıma söz veriyorum :)
|
Bende tohumları aldım cömertçe paylaşğm yapan ve ekstra hediye gönderen arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim 💝
|
mesleki yogunluktan gene gecıktım:(
katılamadım etkınlıge.. sağlık olsun.. inşallah hepiniz bolbol verim alırsınız |
Kargomun geldiğini haber vermekte çok çok geç kaldım, özür diliyorum. Etkinlikte emeği geçen, tohumları yetiştiren ve cömertçe paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim için oldukça üzücü ve yorucu bir yıldı malum hastalık sebebiyle o yüzden tohum paylaşımı yapamadım ve süreci de takip edemedim. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum, sevgiler
|
Yeni katıldım, sabırla bekliyorum yeni etkinliği. Eski arkadaşların tohum etkinliklerini keyifle takip ediyorum. Başarılar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025