![]() |
Emeği geçen herkese teşekkürler. Ben bir İzmir'li olarak Selluka bakıyordum ama bu sene paylaşan olmaımış.
|
tohum alımı
merhaba 33 yaşındayım ve istanbul'da yaşıyorum. eşim peyzaj mimarı kendi köylerinde mevcuttaki arazilerine sera kurma projemiz var. 10 dönüm bir arazi üzerine. şuan kendi bahçeleri ve hayvanları da bulunmakta. daha geniş ölçekli bir tarım yapma ve satma arzusu içerisinde olduğumuz için paylaşılan tohumlardan almak istemekteyim.
|
Alıntı:
Üyelerin öncelikle 1- http://www.agaclar.net/forum/uyeler-...niyor/2595.htm sayfasında kendini tanıtması gerekiyor. 2-Makul,doldurma olmayan en az 10 mesajı olması gerekiyor. 3-1 Ekim'den önce üye olmuş olması gerekiyor. 4- Takvimde belirtilen son günden önce kataloglardan ilgili tohumların altındaki "Taleplerime ekle" butonuna tıklamış olması gerekiyor. Tohum satışı için de buraya bakmalısınız. Diğer kurallar ve takvim için buraya bakın |
fdemir
feyzi_48 son çağrı. Adresleriniz yok. En geç yarın akşama kadar adres ve telefon bilgilerinizi göndermemiş olursanız talepleriniz iptal edilmek durumunda kalınacak. feyzi_48 aynı zamanda paylaşımcı. geçen seneki e-posta adresinden ulaşmaya çalıştım ama cevap vermedi. Bu durumda paylaşımları da iptal edilmek durumunda kalınacak. Tanıyanlar, bilenler haber verebilirlerse iyi olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Arkadaşlar çeşitli sağlık sebeplerinden dolayı bu sene paylaşımda bulunamadım. Takvimin bu kadar çabuk işleyeceğini unutmuşum.
Tohum paylaşıma açmadım ama herkes hakkını helal etsin. Paylaşım yapamadım |
Merhaba etiketler gönderildi mi?Mail kutumda göremedim.
|
Alıntı:
|
Bir aksama olmayacağından eminim ancak hazırlık süreci olduğundan yine de belirtmek isterim. Tohum paylaşım sonrası ilk talebim olduğu için fazladan tohum hakkımı kullanmak istedim. Yeni sezonda aksilik olmaz ise tekrar paylaşım yapacağım
|
çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar teşekkür ederim. Çocuklarımız hala tam olarak atlatamadılar.
|
Alıntı:
|
Kurallar
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 723179 |
Şayet mesaj sayısı bakımından bir sıkıntı yok ise bu yıl üyelik tarihine çok takılmayacağız. Talep süreci devam ederken üye olanlar, diğer şartları sağlıyorlarsa talepleri diğer kurallar çerçevesinde geçerli olacak.
|
2021-2022 Etkinlik Genel Yazışmaları
Alıntı:
Takdir yönetimin elbette ama uygulanmasından feragat edilebilecek kurallar listeden çıkarılarak güncelleme yapılmalı ki zaman zaman yapılıyor geriye kalan kurallar da uygulanmalı zira, bu sene diyelim ki üye olmayıp 2 Ekim tarihinde etkinlikten haberdar olan ve kuralları okuyarak paydaş olamayacağını anladığı için talepte bulunmayan kişilere ayıp edilmiş olur diye düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar merhaba.
Umarım tekrara düşmemişimdir. Mail adresimi bugün gönderdim. Barkodları bekliyorum. Lojistik merjezin adres bilgilerini rica ediyorum. Saygılarımızla. Teşekkür ederim. |
Ben de etiketleri ve adresi bekliyorum.. Ulaştı mı mesajım ulaşmadı mı emin olamadım bir kaç kere gönderdim...
|
Son adres yok listesinde isminiz yok ise adresiniz tamam anlamındadır.
|
O listede adım yoktu fakat yeni katılımcıların ise hiç adres bilgileri yok dediğiniz için tekrar gönderdim. İlk defa katılıyorum.
|
Merhaba,
Etiketler mail adreslerine gönderildi mi? Bana henüz ulaşmadı. |
Alıntı:
|
Değerli paylaşımcılar,
Aşağıda isimleri yazılı paylaşımcılarımızın e-posta adresleri eksiktir. Bu gece itibarıyla etiketlerin gönderimleri başlayacağından e-posta adreslerinizi acilen göndermenizi rica ediyoruz. alp.er bera_hx casperia cemilsisik ciminli edremit zeytin Efe Bey Erdal Hoca gökhan b. İpekk3545 kızıl-çam Lime&mint Ömer Bey reki |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025