![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
|
Excel dosyasının filtre özelliğini aktif ederseniz her sütunun başında aşağı yönlü bir ok işareti çıkacak. Mesela "talep eden" sütunundaki oka tıklayarak açılan pencerede önce tüm seçimleri iptal edip sonra kendi adınızın yanındaki kutucuğa çek atarsanz sadece kendi taleplerinizi görebilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2020
|
Alıntı:
Buradan bakabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Tabloda kolonların A,B,C,.. gibi başlıkları var ya, hangi kolonun sıralı olmasını istiyorsanız o kolonun başlığına gittiğinizde hemen sağda bir ters üçgen işareti görüntülenir. O üçgene tıkladığınızda bir sürü seçenek görürsünüz. Buradan "Sort the sheet A to Z" seçeneğini tıkladığınızda (bazılarınızda bu ifade Türkçe görünüyor olabilir) tabloyu sizin için o kolona göre sıralar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben biraz uzun yoldan gittim. Ctrl+F tuşuna birlikte bastığınız zaman sağ üst tarafta arama penceresi ( sayfada bul) çıkıyor. Oraya kendi rumuzunuzu yazdığınızda sizden tohum talep eden ve sizin talepleriniz çıkıyor. Kutucuğun yanındaki aşağı ve yukarı ok işaretleri ile giderek kimden ne talep ettiğinizi talep eden kısmında görebiliyorsunuz. Takas eden tarafında iseniz sizden kimin hangi tohumu istediğini görebiliyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Sn. Zekoş; Ben teşekkür ederim. Sn. Meyvelitepenin yazdığı şekilde yapılınca her iki sütunu da ayrı ayrı topluca da bir arada talepler ve benim talep ettiklerim görülüyor. Daha kısa yolu varmış. Bizden talep edilenlerin etiketleri geldi zaten. Ancak kimden ne istediğim kolay bir şekilde görmüş oldum. |
||
|
|
|
![]() |
|
|