agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2021-2022 Tohum Paylaşım
(https)

Beğeni Düzeni640Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-11-2021, 19:35   #1
Ağaç Dostu

obabilgesi's Avatar

Giriş Tarihi: 31-10-2011
Selamlar,
Ispanak tohumu paylaşacak olan var mı acaba? Hani böyle atadan dededen kalma eski tadında...
Eğer olursa çok sevinirim

elifaydin beğendi.
obabilgesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-12-2021, 11:18   #2
Ağaç Dostu

Şeftali çiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2019
Tombul kornişon tohumları

Sevgili forumdaşlar, bu sene salatalık verimi konusunda sıkıntı yaşadım ve paylaşımda sınır getirmek zorunda kaldım. Sorun beklemediğim tombul kornişon da tatsız bir süpriz yaptı, daha yeni fermente ettiğim tohumlardan dolu olanlar sadece 83 adet civarı çıktı (normalde 200'e yakın olurdu). Bu nedenle talep eden herkese çok sınırlı (6 adet kadar) gönderebiliyorum. Bilginize sunmak istedim.

nazlı06 ve Zekoş beğendi.
Şeftali çiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-12-2021, 17:18   #3
Ağaç Dostu

Şeftali çiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2019
Öğleden sonra aklıma geçen seneye ait tohumlar geldi. Balkon buzdolabında sakladığım tohumları araştırdım ve buldum. Hepsi de gayet sağlıklı ve iyi durumdalar. O nedenle bu seneki tohumlara ilaveten her bir poşete 6 tane de geçen yılınkilerden ilave etmek istiyorum. Talep eden dostlardan bir itiraz gelmezse bu şekilde yapacağım. Sevgiler.

nazlı06 beğendi.
Şeftali çiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-12-2021, 20:15   #4
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Şeftali çiçeği Mesajı Göster
Öğleden sonra aklıma geçen seneye ait tohumlar geldi. Balkon buzdolabında sakladığım tohumları araştırdım ve buldum. Hepsi de gayet sağlıklı ve iyi durumdalar. O nedenle bu seneki tohumlara ilaveten her bir poşete 6 tane de geçen yılınkilerden ilave etmek istiyorum. Talep eden dostlardan bir itiraz gelmezse bu şekilde yapacağım. Sevgiler.
Kimsenin itiraz edeceğini zannetmiyorum. Çünkü gectiğimiz yaz çok kurak ve sıcak gecince yeterli verim olmadı. Olanında içi dolmadı. Geçen yılki dagıtımda sayın Devrann paylaştığı uzun salatalık vardı harıka oldu ama tohumluk bıraktıklarını içi dolnamıştı. Kök kurudu gitti salatalıkları rengi gitti ama içleri boştu

nazlı06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025