agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2020-2021 Tohum Paylaşım
(https)

Beğeni Düzeni1314Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-12-2020, 10:42   #1
Ağaç Dostu

pares's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Meraklıdr Mesajı Göster
Genelge aşağıdaki şekilde , sokağa çıkma yasağı olan gün ve saatlerde diye belirtilmiş, ben de hafta içi gündüz seyahat edebilirmişim gibi yorumladım. Bu benim manüpilasyon isteğimden mi , benim gibi yorumlayan başkası da var mı? nasıl netleştirilebilir ?
Sayın Meraklıdır ben 3 arkadaşımla birlikte ilçe seyahat kurulunda izin işlerine bakıyoruz, hafta arası 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kısıtlamaya tabi, yaşınız aradaki kısma uyuyorsa sorun yok seyahat edebilirsiniz, hafta sonu ise izin belgesi alıp(uygun mazeret) seyahat edebilirsiniz.

pares Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 03-12-2020, 13:07   #2
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pares Mesajı Göster
Sayın Meraklıdır ben 3 arkadaşımla birlikte ilçe seyahat kurulunda izin işlerine bakıyoruz, hafta arası 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kısıtlamaya tabi, yaşınız aradaki kısma uyuyorsa sorun yok seyahat edebilirsiniz, hafta sonu ise izin belgesi alıp(uygun mazeret) seyahat edebilirsiniz.
Sayın Pares
İlçelerde Kaymakamlık bünyesinde mi mevcut bu kurul?

nazlı06 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 03-12-2020, 15:59   #3
Ağaç Dostu

pares's Avatar

Talking

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nazlı06 Mesajı Göster
Sayın Pares
İlçelerde Kaymakamlık bünyesinde mi mevcut bu kurul?
Evet Kaymakamlıklarda sayın nazlı06

Eski 03-12-2020, 17:35   #4
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2007
Alıntı:
Evet Kaymakamlıklarda sayın nazlı06
Teşekkür ediyorum
Yakın bir zamanda annem ve babami İzmir'deki bir hastanede kontrolleri var giderken izin almak zorundayım.

nazlı06 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 03-12-2020, 15:34   #5
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 11-10-2018
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum Sayın pares, ben ve eşim yaş sınırları içindeyiz de çocuk 20 yaş altı ancak onu bırakma şansımız yok bizimle seyahat edecek mecbur, araçtan çıkmadığı zaman herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum kendi çapımda ama, hafta içi gündüz de çevirme falan yapılıyor mu acaba?

Meraklıdr Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 03-12-2020, 15:58   #6
Ağaç Dostu

pares's Avatar

Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum Sayın pares, ben ve eşim yaş sınırları içindeyiz de çocuk 20 yaş altı ancak onu bırakma şansımız yok bizimle seyahat edecek mecbur, araçtan çıkmadığı zaman herhangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum kendi çapımda ama, hafta içi gündüz de çevirme falan yapılıyor mu acaba?
20 yaş altı çocuklar yanlarında veli veya vasisi olduğı sürece izin almaksızın seyahat edebiliyorlar şu an telefondan ekleyemiyorum yarın işyerine gittiğimde ayrıntılı eklerim. İzin işlemleri e_başvuru ve 199 nolu telefonla yapılıyor

Eski 03-12-2020, 16:23   #7
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 11-10-2018
Alıntı:
20 yaş altı çocuklar yanlarında veli veya vasisi olduğı sürece izin almaksızın seyahat edebiliyorlar şu an telefondan ekleyemiyorum yarın işyerine gittiğimde ayrıntılı eklerim. İzin işlemleri e_başvuru ve 199 nolu telefonla yapılıyor
Teşekkür ediyorum çocuk benimle seyahat edebiliyorsa izin için biyere başvurmama gerek yok diye anlıyorum, doğru di mi? İzin işlemleri yasaklı saatler için?

Meraklıdr Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 04-12-2020, 11:38   #8
Ağaç Dostu

cemilsisik's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2019
Alıntı:
Teşekkür ediyorum çocuk benimle seyahat edebiliyorsa izin için biyere başvurmama gerek yok diye anlıyorum, doğru di mi? İzin işlemleri yasaklı saatler için?
Evet, seyahat izni yasaklı saatler içinde yapılacaksa izin alınması gerekiyor. Normal saatlerde şehir dışına çıkabilirsiniz, yasak saatinden önce gideceğiniz yere varmalısınız. Çocuklarınız yasaklı olsa da sizin yanınızda iken yasaksız hale dönüşüyor. Bunun için bir prosedür yapmanıza gerek yok. Yasaksız saatlerde ailece her şey serbest)

cemilsisik Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025