agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2020-2021 Tohum Paylaşım
(https)

Beğeni Düzeni1314Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-10-2020, 09:13   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-12-2017
Galeri: 5
Domateslerde benim bu sene yanıklardan o kadar az oldu ki tohum alma imkanım, ancak karışık köy domatesinden paylaşıma koyabileceğim sanırım. En çok onu ekmiştik diye tohum alma imkanı oldu diğerleri seneye kendime fide yapabilirsem ne ala.
Biberlerle ilgili olarak annemden muzdaribim, hafta arası İstanbul'a geldiğimde tohumluk bıraktıklarım kartlamaya başlamış diyerek annem tarafından tarumar edilmiş.
Evin bir kısmında şimdiden tohum işgali var zaten, almak da paylaşmak da ayrı bir aşk bu tohumları.

elifaydin Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 01-10-2020, 09:52   #2
Ağaç Dostu

Şeftali çiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi elifaydin Mesajı Göster
Domateslerde benim bu sene yanıklardan o kadar az oldu ki tohum alma imkanım, ancak karışık köy domatesinden paylaşıma koyabileceğim sanırım. En çok onu ekmiştik diye tohum alma imkanı oldu diğerleri seneye kendime fide yapabilirsem ne ala.
Biberlerle ilgili olarak annemden muzdaribim, hafta arası İstanbul'a geldiğimde tohumluk bıraktıklarım kartlamaya başlamış diyerek annem tarafından tarumar edilmiş.
Evin bir kısmında şimdiden tohum işgali var zaten, almak da paylaşmak da ayrı bir aşk bu tohumları.

Elif hanım, biz sizin köy domateslerinden çok memnun kaldık. Bolca gönderdiğiniz tohumlardan yeni bahçe kuran bir arkadaşıma da vermiştim (iyi ki de vermişim, bahçemdeki yağma ve talandan sonra ben oldukça az tohum alabildim, şimdi onda benden daha fazla tohum var )

O da domateslerin güzelliği ve iriliği karşısında şaşkına dönmüş. Velhasıl, teşekkür ederiz. Devam etmek istediğim domatesler arasında. Bu arada "karışık" falan değiller, hepsi birbirine benziyordu. Bence siz onlara Tekirdağ köy domatesi deyin. Arkadaşım zaten -aklında öyle kalmış- Trakya domatesi deyip duruyor

Düzenleyen Şeftali çiçeği : 11-10-2020 saat 13:54
Şeftali çiçeği Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 01-10-2020, 11:08   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-12-2017
Galeri: 5
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Şeftali çiçeği Mesajı Göster
Elif hanım, biz sizin köy domateslerinden çok memnun kaldık. Bolca gönderdiğiniz tohumlardan yeni bahçe kuran bir arkadaşıma da vermiştim (iyi ki de vermişim, bahçemdeki yağma ve talandan sonra ben oldukça az tohum alabildim, şimdi onda benden daha fazla tohum var )

O da domateslerin güzelliği ve iriliği karşısında şaşkına dönmüş. Velhasıl, teşekkür ederiz. Devam edeceğim domatesler arasında. Bu arada "karışık" falan değiller, hepsi birbirine benziyordu. Bence siz onlara Tekirdağ köy domatesi deyin. Arkadaşım zaten -aklında öyle kalmış- Trakya domatesi deyip duruyor
İnanın çok sevindim bu yazınızı okuyunca. Böyle tohumların başka yerlerde güzel ellerde hayat bulmasını okumaktan daha mutluluk verici ne olabilir ki. Bu seneki paylaşım için şimdiden heyecan içindeyim. Geçen sene bana tohum gönderen arkadaşlar; bazılarında başarısız olmanın üzüntüsü içindeyim ama yine de aralarında başarılı olup da tohum alabildiklerimizle de paylaşımda yerimizi alacağız.

elifaydin Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 07-01-2021, 17:22   #4
Yeni Üye

tarıma ilk adım's Avatar

Giriş Tarihi: 05-01-2021
İyi akşamlar,
Birkaç yıldan beri saksıda çilek, biber vs. fideden alıp diktim. Daha sonra tohum almaya ve çelikten bazı türler köklendirmeye başladım. Youtube'da bir videoda tohum etkinliğini duyunca, siteyi de önceden birkaç defa incelemiştim, hemen üye olmak istedim. Maalesef bu sene etkinliğe yetişemedim ama yıl içinde kendim birşeyler deneyip seneye daha iyi bir şekilde katılabilirim...
Herkese kolaylıklar diliyorum...

tarıma ilk adım Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 07-01-2021, 21:24   #5
Ağaç Dostu

Resulgur's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarıma ilk adım Mesajı Göster
İyi akşamlar,
Birkaç yıldan beri saksıda çilek, biber vs. fideden alıp diktim. Daha sonra tohum almaya ve çelikten bazı türler köklendirmeye başladım. Youtube'da bir videoda tohum etkinliğini duyunca, siteyi de önceden birkaç defa incelemiştim, hemen üye olmak istedim. Maalesef bu sene etkinliğe yetişemedim ama yıl içinde kendim birşeyler deneyip seneye daha iyi bir şekilde katılabilirim...
Herkese kolaylıklar diliyorum...
Etkinliği Ekolojik kent bahçesinden mi duydunuz ?

Resulgur Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025