agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2020-2021 Tohum Paylaşım
(https)

Beğeni Düzeni1314Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-09-2020, 18:39   #1
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2004
Galeri: 88
Her yıl yüzlerce tohumu minicik poşetlerden çıkar, sonra tekrar sok ekibinin bir üyesi olarak, (Güler'in, bir daha sayın, siz saymazsanız ben sayarım tacizlerine dayanmayı da eklersek) 10 mesaj kuralını çok az bulmaktayım ama çoğunluğa uyuyorum çaresiz

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Gökhans
bildiğim kadarıyla bu etkinlikte amaç forumdaki aktif kullanımı arttırmaktan ziyade...
Haklısınız böyle bir amacımız yok. Üye sayısını arttırmayı amaçlasak, forumu üye olmadan okunmaz durumda tutardık...

Alıntı:
kalitesi garantilenmiş tohumlar ile yetiştirciliği teşvik ederek üretime ve ekolojik dengeye katkı sağlamak
Bu konuda da haklısınız ama atladığınız bir ayrıntı var. Bunu forumun üyeleriyle yapmayı amaçlıyoruz. Bir ailenin yardımlaşması gibi düşünün... Geçerken uğradım diyenlere minik bir kural kondu sadece...

Tohumları aldığını haber verme gereği duymayan, hatta kargoyu almayan kişiler bile var...

Alıntı:
Merak ettiğim nokta siz her gördüğünüz mesaja böyle saygısızca alıntılar yaparak cevap yazacak mısınız?
Yani atıp tutarak şansınızı fazla zorlamayın.

malina Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 30-09-2020, 21:32   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 30-09-2020
Bende yöneticilerin tavrını gereksiz sert buldum sanki bir kutuplaşma var ama neyse. Siz benim bu mesajımı saymayın.ama şunu söylemeden edemeyeceğim; tohumları alıp kaybolan arkadaşlara sinirlenip buraya gelen herkesi tersleme hakkına da sahip değilsiniz. Çok gereksiz bir sertlik var...

tanery Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 30-09-2020, 23:06   #3
Yeni Üye

Gökhans's Avatar

Giriş Tarihi: 22-07-2020
Yani atıp tutarak şansınızı fazla zorlamayın.[/QUOTE]

İlkesi itibari ile saygı duyduğum bir platformda gereksiz konulardaki tartışmalara girmek istemiyorum fakat şunları da söylemeden geçemeyeceğim.

Birincisi, atıp tutma dediğiniz nedir?
Sanırım alaycı bir ifade ile yazılan iğneleyici cümleyi anlayabilecek yaştayım. Gülücük işaretini internet kültürünü bilmek ile bağdaştıran üye atıp tutmuş olmuyor da ben bu üsluptan rahatsız olduğumu yazınca atıp tutmuş oluyorum! Asıl bence siz hiç gereği yokken kendinize görev edinerek atıp tutmayın.

İkincisi, şansımı zorlamam konusu
Hangi konudaki şansım? Üyeliğim konusunda ise söylediğiniz gibi forum üye olmadan da okunabiliyor ki ben yıllardır üye olmadan okuyan birisiyim. Etkinlikteki tohumlar konusunda ise inanın beni tehdit etmenize değmez. Ben ekecek tohumları mutlaka bulurum ama siz etkinliğin amacına uygun olarak paylaşım zincirinde etkin olmayı isteyen bir üyeyi kaybetmiş olursunuz.

Gökhans Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025