![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
|
Hanım Çantası Patlıcan
Bitki türü:*Sebze Bitki ömrü:*Tek yıllık Tohum Türü:Solanum Melongena Tohum çeşit adı:*Hanım çantası patlıcan Tohum kaç yıldır sizdedir:2 yıldır Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer:*Çorum Tohumun kökeni*: Ödemis Yerel Tohum grubundan Tohumu ilk paylaşan: Kullanılan gübreler:Büyükbas yanmıs hayvan gübresi Kullanılan ilaçlar:Yok Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması: Tohuma bırakacagım icin yanında baska cesit yoktu Hasat yıl ve ayı:Ekim 2019 Bitki tipi ve gelişim durumu: Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: Topan patlıcan bir çesit..dilimli şekli itibariyle bu isim verilmis olabilir.Az cekirdekli dolgun bir yapıya sahip.Simdiye kadar denediklerim arasinda gorünus olarak en begendigim.Sadece 1 adet meyvesi oldugu icin tohuma bıraktim tadına bakamadim. Yetiştirme özellikleri: Diger patlicanlar gibi. Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli:Mart gibi bardaklara ekip şaşirtma yapmıstim. Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler Yok Toprak, su, besin ve ışık gereksinimleriİklim gereksinimleri: Çok günes alan yerde gelisimi guzel oluyor.Ve düzenli olarak suyu seviyormus.Malesef su yönünden istegini karsilayamadim. Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır: Dalında rengi bozulana kadar iyice bekletmistim. NOT: FORUMDA ÖZELLIKLE SN.SEZERAK VE ATILGAN ICIN PAYLASIMA ACTIM.TOHUM SAYISI KISITLI OLDUGU ICIN YETTIGI KADAR DIGER ARKADASLARA VEREBILIRIM. RESMI BENDE OLMADIGI ICIN GRUPTA PAYLASILAN RESMI PAYLASIYORUM.. ![]() LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
![]() |
|
|