![]() |
|
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-09-2019
|
Siyah parmak biber
Bitki türü:Sebze Bitki ömrü: Tek yıllık Tohum kaç yıldır sizdedir :3 yıldır Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: İstanbul Tohumun kökeni : Yerel tohum satan bir siteden almıştım Dağıtılacak Tohumun Saflığı:Etrafında aynı türden başka bitki yoktu. Tohumu ilk paylaşan: Güne-bakan Kullanılan gübreler Gübre kullanılmadı. Ara ara sulandırılmış sütle suladım Kullanılan ilaçlar :İlaç kullanılmadı. Hasat yıl ve ayı: Eylül-Ekim 2020 Bitki tipi ve gelişim durumu: Saksıda rahatlıkla yetişebilen bir çeşit. Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: Bir lokmalık biber ![]() ![]() Yetiştirme özellikleri: Saksıda olduğu için güneşten yeterince faydalanıyor. Toprağı kurudukça da suluyorum. Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli: İlkbaharda torfa ekilip, fide haline gelince yetişeceği yere dikilir. Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler (soğuk katlama vb.) Yok Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır:Biberler kırmızı olduğnda. Düzenleyen Güne-bakan : 30-10-2020 saat 11:11 Neden: Tarih ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
|
|